Bir dönem Süper Lig'de oynayan ve birçok başarıya imza atan İstanbulspor'a Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün sahip çıktı.
1926'da kurulan ve 60'lı 70'lı yıllarda o zaman ki adıyla Türkiye Birinci Futbol Ligi'nde yer alan ve 3 büyükler Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'a karşı da önemli başarılar elde eden İstanbulspor'a Başkan Akgün ikinci yarı maçlarını oynaması için Büyükçekmece Atatürk Stadyumu'nu tahsis etti.
İç saha maçlarının tamamını oynanması için talimat veren Başkan Akgün; "İstanbulspor köklü bir kulüp ve spor adına büyük başarılara imza atmıştır. Aynı zaman da birçok yıldız futbolcuyu kadrosunda barındıran bir spor kulübü. Bundan sonra iç saha maçlarının tamamını Büyükçekmece Atatürk Stadyumu'nda oynayacak" ifadelerini kullandı.
Kulübe sahip çıkan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'e sonsuz teşekkürlerini sunan İstanbulspor Kulübü Başkanı Hüsnü Terek de "İstanbulspor büyük bir camia o dönemde Fenerbahçeli Cemil ve Alpaslan Beşiktaşlı Mete ve birçok oyuncuyu kadrosunda barındırmış aynı zamanda bir çok başarıya imza atmıştır. Bugünlerde bölgesel Bal liginde mücadele ediyoruz. Bizim iç saha maçlarımızı oynamamız için Atatürk Spor Kompleksini tahsis eden ve kulübümüze yaptığı hizmetlerden dolayı Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece CHP Meclis Üyesi ve aynı zamanda Büyükçekmecespor kulübü Genel Kaptanı Ahmet Atalay'a sonsuz teşekkür ve şükranlarımı sunarım" dedi
(ÖFA-EYB-S)

29.01.2013 14:46:25 TSI

Editör: Wan Haber