Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, mahallelerde istişare toplantılarına katılarak dört yılda yaptığı hizmetleri vatandaşa anlatıyor. 66 mahallede yapılacak Yerel Yönetimler Bölge Toplantısı'nın ilki Başak-Ekin ve Bostancık mahalleleri vatandaşlarıyla yapıldı. Toplantıya Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, AK Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer, Meclis üyeleri, Başkan Yardımcıları, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Mahalle sakinleriyle birebir konuşmak ve yatırımlar hakkında bilgi vermek amacıyla bu toplantıları başlattıklarını kaydeden Akgül, "halkla doğrudan temasa çok önem veriyoruz" dedi. 4 yıl önce seçimlerde halktan kopuk siyaset yapmama anlayışıyla yola çıktıklarını belirten Akgül, şeffaf belediyecilik anlayışının her zaman süreceğini söyledi.

SÖZ VERDİK, GERÇEKLEŞTİRDİK
Akgül, Mamak'taki bütün mahallelerde toplantılar düzenleyerek, vatandaşı yapılan yatırımlar hakkında bizzat kendisi bilgilendirecek. BaşakEkin ve Bostancık Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek Mamak'ta hayata geçen dev tesisleri slayt eşliğinde vatandaşlara anlatan Akgül, "Seçim döneminde ne dediysek, bugün geldiğimiz noktada fazlası var eksiği yok. Verdiğimiz sözleri gerçekleştirdik" dedi. Mahalle konakları, spor kompleksleri, kapalı pazarlar, Aile ve Gençlik Merkezleri, Bilgi Evleri, semt stadı, yüzme havuzu gibi dev yatırımların büyük bir kısmının hizmet vermeye başladığını bir kısmının da bu yıl içinde açılışının gerçekleşeceği müjdesini veren Akgül, asfalt, yol açımı, temizlik ve park gibi rutin belediye hizmetlerini de vatandaşın evinin önüne kadar götürdüklerini aktardı. Akgül, mahallelerin ihtiyacına ve vatandaşımızın menfaatine uygun yapılan yatırımların hem Mamak'a değer kattığını hem de vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırdığını söyledi.

25 YILDA YAPILMAYANLAR YAPILDI
Yatırımları bir an evvel tamamlayarak vatandaşın hizmetine sunmak için çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirten Akgül, "Görevimiz bir şehri imar ederken, gönülleri fethetmek. Mamak Belediyemiz 1984 yılında kuruldu ancak 25 yılda yapılamayan yatırımlar bu dönem yapıldı. Bu yatırımlar hepimizin eseridir" dedi.
(BC-HO-Y)

03.02.2013 10:46:20 TSI

Editör: Wan Haber