Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, kurmaylarıyla bir araya gelerek 2012 yılı çalışmalarını değerlendirdi. Geçtiğimiz yıl ortaya koydukları hedefleri, gerçekleşme oranları ve faaliyetleri masaya yatıran birim müdürleri, 2013 yılı içinde hedeflerini açıkladı.
Şanlıurfa'da düzenlenen ve Akgül'ün başkanlık yaptığı Yönetimi Gözden Geçirme Toplantısı'na Meclis Başkan Vekili Erdal Ak, Grup Başkan Vekili Faruk Gültekin, Başkan Yardımcıları Hasan Gökmenoğlu, Erdoğan Karadağ, Ahmet Müfit Yıldırım ve birim müdürleri katıldı. Mamak Belediyesi'ne bağlı tüm müdürlüklerin çalışmalarıyla ilgili koydukları hedefler ve hedeflere ait gerçekleşme oranları slayt eşliğinde Akgül'e aktarıldı. Başarının ardındaki sırrın öncelikle hedef koymaktan geçtiğini belirten Akgül, "Birim müdürlerimin 2012 hedeflerini tutturmaları ve 2013 yılı için daha büyük hedefler koymaları beni mutlu etti" dedi.
Toplantının ana maddesinin Mamaklıların memnuniyeti ve hizmet olduğunun altını çizen Akgül, "Belediyeye gelen hiçbir vatandaşı geri çevirmeyin. Kanunların size verdiği yetkiler çerçevesinde Mamaklıların işini görün ve belediyeden vatandaşı mutlu yollayın. Mamaklılar her şeyin en iyisine layıktır" dedi.
Takım çalışmasının önemine de değinen Akgül, "Belediyeyi birlikte yönetiyoruz. 4 senede yaptığımız yatırımlar belediyenin kuruluşundan bu güne yapılan yatırımlardan çok daha büyük. Bu başarı sizin sayenizde geldi" diye konuştu.
Toplantının sonunda Mamak'ta yapılan bir anket çalışmasının sonuçları hakkında müdürlere bilgi veren Akgül, "Vatandaşın memnuniyeti yıl yıl artış göstermiştir" dedi. 2013 yılının Mamak'ta açılış yılı olacağını ve bu memnuniyetin daha da yukarı çıkacağını belirten Akgül, "30 büyük proje Mart ayından itibaren açılışları yapılarak hizmete başlayacak. Mamak'ı yaşam kalitesi yüksek ve tercih edilen modern bir ilçe haline getirdik" şeklinde konuştu.
(BK-CC-Y)

14.01.2013 10:29:00 TSI

Editör: Wan Haber