AKSARAY - Aksaray Fotoğrafçılar Derneği (AKFOD) yönetim kurulu ve üyelerinden oluşan fotoğrafçı ekibi, Türkiye'nin sayılı turizm değerlerinden olan Ihlara Vadisi ve Belisırma'da birbirinden güzel fotoğraflar çekti. AKFOD üyeleri, Ihlara Vadisi'nden başladıkları çekimleri Belisırma'ya kadar sürdürdü.

AKFOD, 1. olağan kongrenin ardından faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor.
AKFOD üyelerinden oluşan 25 kişilik ekip, Türkiye'nin önemli turizm yerlerinden Ihlara Vadisi ve Belisırma'da güzel fotoğraflar çekti. Fotoğraf çekimine; AKFOD Başkan Yardımcısı Erdem Zengin, yönetim kurulu üyeleri Onur Köksal, Fahri Tunç, İbrahim İnel ile Basın Sözcüsü Savaş Ulukaya ve üyeler katıldı. İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Doğan, AKFOD üyeleriyle birlikte geziye katılarak birçok konuda yardımcı oldu. Birbirinden güzel kareler yakalayan fotoğrafçılar, kendilerine bu imkânı sağlayan AKFOD yönetimine ve İl Kültür Turizm Müdürü Mustafa Doğan'a teşekkür etti.

AKFOD Başkan Yardımcısı Erdem Zengin, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Aksaray Fotoğrafçılar Derneği olarak Ihlara Vadisi ile Belisırma arasında yürüdük. Yaklaşık 25 kişiden oluşan fotoğrafçı arkadaşlarla vadinin ve Belisırma'nın sonbahar fotoğraflarını çektik. Güzel kareler elde ettik. Bu gezi esnasında bizi yalnız bırakmayan ve sürekli destek sağlayan İl Kültür ve Turizm Müdürümüz Mustafa Doğan'a teşekkür ediyorum."

İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Doğan ise açıklamasında şu görüşlere yer verdi: "Böyle güzel bir etkinlikte bizler de Kültür Turizm Müdürlüğü olarak fotoğrafçı arkadaşlara destek verdik. Onlarla beraber güzel bir gün geçirdik. Ihlara Vadisi'nde başlayan yürüyüş Belisırma'ya kadar devam etti. AKFOD Fotoğrafçılar Derneğimizin bu tür çalışmaları bizi de ziyadesi ile memnun ediyor. Çünkü bu nevi çalışmaların özellikle tanıtım çalışmaları açısından bize yararı oluyor.

Biz fotoğrafçılarımızın böyle bir organizasyon içinde olmalarından çok memnunuz. Bundan sonraki süreçte de her türlü aktivitelerinde beraber hareket edeceğiz. Ihlara Vadimizin, Aksarayımızın ve diğer ören yerlerimizin tanıtımında, böyle fikir birliği ve güç birliği içinde hareket ettiğimiz sürece, inşallah Aksaray, hak ettiği yere hızlı bir şekilde gelecektir. Ben katılımlarından dolayı AKFOD yönetim kuruluna, başkanına, üyelerine ve organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."



CİHAN

Editör: Wan Haber