Özel Akdeniz Okulları'nda her yıl düzenlenen ve geleneksel hale getirilen; 'Sucuk Partisi'nde renkli görüntüler yaşandı. Bu yıl 5.'si organize edilen etkinlikte Akdeniz Okulları Yönetim Kurulu Başkanvekili Aycan Aktürk, ocak başına geçip öğretmen ve öğrencilere ziyafet sundu.
Özel Akdeniz Okulları'ndaki eğitim çıtası yükseltilirken, öğrenciler her yönü ile hayata hazırlanıyor. Geleceğin güvencesi olan çocuk ve gençlerin yetiştirilmesinde önemli bir rol üstlenen öğretmenler ise, 5 yıldan bu yana düzenlenen ve geleneksel hale getirilen; 'Sucuk Partisi'nde stres atıp, aralarındaki dostluk ve arkadaşlık bağlarını güçlendiriyor. Okul bahçesinde öğrencilerin de katılımı ile gerçekleştirilen etkinlikte renkli görüntüler ortaya çıktı.
MANGAL BAŞINA GEÇİP ZİYAFET VERDİ
Akdeniz Okulları Yönetim Kurulu Başkanvekili Aycan Aktürk, mangal başına geçerek hünerlerini sergiledi, öğretmen ve öğrencilere adeta ziyafet sundu. Buradaki amaçlarının; öğretmenler arasındaki dayanışma ve kaynaşmayı pekiştirmek olduğunu kaydeden Aktürk, "Sucuk partisi genelde karda yapılır ama biz kent olarak, kara yabancı bir iklimdeyiz. Bu nedenle de etkinliği okulumuzun bahçesinde yapmaya karar verdik" dedi.
"ETKİNLİĞİ ADANA'YA YAYMAK İSTİYORUZ"
Mevsim itibari ile en seçkin yiyeceğin sucuk olduğunu kaydeden Aktürk, "Genel olarak eğitim-öğretim yılının ilk döneminde sucuk, yılsonunda da kebap partileri düzenleyerek, öğretmenlerimizi bir araya getiriyoruz. Ancak bu tür partileri daha geniş bir kitleye yaymak, mezunlarımızı da işin içine dahil etmek istiyoruz. Belki önümüzdeki yıllarda Adana'ya yönelik 'sucuk partileri' yapabiliriz" diye konuştu.
(AKL-Y)

28.01.2013 12:38:50 TSI

Editör: Wan Haber