Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü İbrahim İlhami Koç, Tarsus Kaymakamı Orhan Şefik Güldibi'ni ziyaret ederek, yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Koç, Tarsus ilçe Müdürü Ersin Eroğlu ve bir heyetle birlikte ziyaret ettiği Kaymakam Güldibi ve AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun'a, yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi sundu.
Tarsus Şehir Stadı'nın ışıklandırma, zemin değişimi, soyunma odaları, tribün ve diğer eksikliklerinin giderilmesi, Burhanettin Kocamaz Stadının da bakım ve onarım çalışmalarına kısa bir süre sonra başlanacağını belirten Koç, hazırlıkların belirledikleri süreç içinde hayata geçirileceğini belirtti.
Kaymakam Orhan Şefik Güldibi, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Akdeniz oyunları öncesi kaymakamlık olarak ellerinden gelen her türlü desteğe hazır olduklarını dile getirdi.
AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun ise, Akdeniz Oyunları'nın hem ülkemiz, hem de Mersin için çok önemli bir sınav olacağını, Türkiye'nin özellikle son yıllarda birbirinden önemli spor organizasyonlarına ev sahipliği yaparak çok güzel işlere imza atabileceğini kanıtladığını söyledi.
Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, Akdeniz Oyunlarının Mersin ve 4 merkez ilçesinin yanı sıra Tarsus, Erdemli ve Silifke ilçelerinde ve ayrıca Adana'daki tesislerde gerçekleştirileceğini belirterek, Akdeniz Oyunları'ndan Türkiye'nin alnının akıyla çıkacağını kaydetti.
(ERY-AKL-Y)

21.01.2013 10:56:02 TSI

Editör: Wan Haber