AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman'ın "Lavuar alanı yalan alanı oldu" sözlerine Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir açıklık getirdi.
Zonguldak'ın Lavuar alanı projesinde gelişme olmaması nedeniyle AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman geçtiğimiz günlerde, "Lavuar alanı yalan alanı oldu" şeklinde sözlerine, Belediye Başkanı Muharrem Akdemir açıklık getirdi.
Başkan Akdemir açıklamasında, "Mülkiyet sorunu halledilecek, ardından proje uygulanacak. Bu proje halk adına mükemmel bir proje, Hazine ve TTK'nın arsayı bize devretmesi gerekiyor. Bu söylemlerin art niyetli düşünceler olduğuna inanıyorum. Böyle bir anlayışı reddediyorum ve halkım adına üzüntü duyuyorum" dedi. Başkan Akdemir ayrıca, Lavuar alanında sorunların çözümü için görüşmelerin devam ettiğini, TTK Genel Müdürü ile ise sıcak görüşmelerin sürdüğünü söyledi. Terminal merkez arasındaki Anayol üzerinde yapılan yol genişletme çalışmalarının ise Lavuar alanı projesini etkilemeyeceğini belirtti.
(SA-SA-Y)

23.12.2012 13:52:33 TSI

Editör: Wan Haber