Yozgat'ın Akdağmadeni Belediyesi tarafında İlçe Jandarma Komutanlığına daha iyi hizmet verebilmesi için 12 dönümlük arazi tahsisi yapıldı.
Akdağmadeni İlçe Belediye Başkanı Suphi Daştan, yaklaşık 40 yıl önce ilçe merkezine yapılan ilçe jandarma komutanlığı hizmet binasının artık yetersiz geldiğini söyledi. Hızla gelişen ilçenin modernliğine ayak uydurulması için mevcut olan Jandarma hizmet binasının küçük geldiğini belirten Daştan, "Yozgat Alay Komutanlığıyla karşılıklı ziyaretlerde bulunarak, Jandarmamıza yakışan, gerek eğitimde, gerek görev yapma konusunda rahat edebilecekleri bir hizmet binası için 12 dönümlük yer tahsisi yaptık" dedi.
Jandarma hizmet Binası için tahsis edilen 12 dönümlük arazinin Akdağmadeni belediyesine ait olduğunu ve ana yol üzerinde bulunan Gültepe mahallesinde yer aldığına değinen Daştan, "Bu yıl içerisinde Alay Komutanlığımızla birlikte yeni hizmet binasının temel atma törenleri için bir araya gelmeyi düşünüyoruz. Jandarma hizmet binasına 2013 yılında temeli atılacak ve 2014 yılında bitirilecek. Mevcut Hizmet Binasının yerini ise belediye hizmet alanı veya park yapmayı düşünüyoruz" diye konuştu.
(ÖE-AÖ-Y)

17.01.2013 17:28:39 TSI

Editör: Wan Haber