Aydın'ın Çine İlçesi'ne bağlı Akçova Beldesi'nde derslerinde üstün başarı gösteren öğrenciler okul öğretmenleri tarafından ödüllendirildi.
Yarıyıl tatili olması nedeniyle başarılı öğrencileri konuk eden öğretmenler, öğrencileri Köyden şehre getirerek bir gün boyunca Aydın'ın tarihi ve turistik yerleri gezdirip sinemaya götürdükten sonra akşam evlerine götürüp velilerine teslim ettiler.
Akçova ilkokulu ve Ortaokulu'nda görev yapan rehber öğretmenler Okan Aksoy ve Murat Kiraz, okuldaki başarılı öğrencileri ilk yarıda gösterdikleri üstün başarı ve örnek kişiliklerinden dolayı ödüllendirdi. Öğretmenler tarafından köyden alınan öğrenciler Aydın'ın çeşitli yerlerini gezerken sinema keyfi de yaşadılar. Ayrıca Aydın Müzesi'ni gezme fırsatını da bulan öğrenciler, çok güzel bir gün geçirdiklerini belirterek öğretmenlerine teşekkür ettiler.
Okulda bu etkinliği geleneksel hale getirdiklerini belirten öğretmenlerden Okan Aksoy ve Murat Kiraz, gezinin amacının öğrencileri ödüllendirmek ve onları ikinci dönem için motive etmek olduğunu belirttiler. Öğretmenler 'motivasyon projesi' kapsamında yaptıkları bu etkinliğe destek veren Okul Müdürü Ercan Kızılarslan'a da teşekkür ettiler.
(İK)

08.02.2013 10:43:39 TSI

Editör: Wan Haber