Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak, Akçakoca'da uyguladıkları üç projenin yurt genelinde seçilen 300 başarılı çalışma arasında yer aldığına dikkat çekti. Albayrak, sahil bandı, Özkökler Kültür Merkezi Restorasyonu ve Biyolojik Arıtma projelerinin CHP Yerel Çalışmalar Fuarında sergileneceğini açıkladı.
CHP Genel Merkezinde yapılan son CHP'li Belediye Başkanlarının katıldığı toplantıda yerel yönetimlerin çalışmalarının değerlendirildiğini aktaran Başkan Albayrak, "CHP Genel Merkezi, Partili belediyelerin ülke genelinde yaptığı çalışmaları değerlendiren bir komisyon kurarak seçilen bin projeyi incelemeye almış. Bu projelerin içinden en başarılı 300 tanesi Mayıs ayında İstanbul'da açılacak CHP Yerel Çalışmalar Fuarında sergilenecek. Akçakoca Belediyemiz Sahil Bandı, Özkökler Kültür Merkezi Restorasyonu ve Biyolojik Arıtma projeleri ile bu fuarda yer alacak. Terminal Projemiz değerlendirme kurulunda. Çok beğenildi, onunda seçileceğini bekliyorum. Bu çalışmalar meclis arkadaşlarımızla, sizlerle yaptığımız ve sürekli yükselişimizin göstergeleridir. Akçakoca için, Akçakocalı için çok daha güzel şeyler yapacağız" dedi.
Fikret Albayrak, CHP'nin Akçakoca'da yükseldiğini belirterek "Akçakoca'da 2002'den günümüze ülke ortalamasının üstünde bir yükseliş göstermektedir. Bu birlikte çok iyi işler yaptığımızın ve halkımıza iyi anlattığımızın göstergesidir" dedi. Albayrak ayrıca, CHP'nin çalışmaları ile ilgili de değerlendirmede bulundu. CHP Genel merkezinde çok yoğun çalışmaların yapıldığına dikkat çeken Albayrak "Kılıçdaroğlu'nun genel başkanlığı görevine gelmesinden sonra partide müthiş bir ekip çalışması var. Çok yararlı ve yapıcı projeler üretiliyor. Ancak bunlar medyada gereği gibi yansıtılmıyor, yer almıyor" diye konuştu.
Partisinin seçim çalışmasına start verdiğini ifade eden Albayrak, "CHP, bugün ülkemizde yaşan ve her gün değişkenlik arz eden iç ve dış güvenliğimiz adına sıkıntı yaratan siyasi oluşumlar ve cumhuriyetten öç almayı hedef seçmiş anlayışıyla mücadele kararlılığı içindedir. Bu anlayışla genel merkez Yerel ve genel seçimler çalışmalarını başlatmıştır. Seçimlerde izlenecek stratejiler ile ilgili 4 toplantı yaptık. Belediyelerin ne yaptığı tek tek izleniyor. Hedef 2014 yerel seçimleri ve burada sağlanacak başarı rüzgarı ile 2015 genel seçimleridir" şeklinde konuştu.
(AY-UU)

16.02.2013 11:23:12 TSI

Editör: Wan Haber