Akçakoca Belediyesi tarafından ikinci "CittaSlow" Sakin Şehir toplantısı düzenlendi. 59 kriterin her bir maddesinin gruplara dağılımı ile görev paylaşımı yapıldı.
CittaSlow çalışma grubu Belediye Başkanı Fikret Albayrak'ın Başkanlığı altında, Şafak Şengül, Ayşe Güner, Dilek Başar Atik, Aydın Acar, Sema Aydın, Emre Tekin, Mine Üçüncü, İsmail Arslan, Zübeyde Sarı, Mine Alpan, Yüksel Yılmaz, Fahri Çaylak ve Serkan Alevoğlu'ndan oluşuyor.
CittaSlow toplantısında Alt Yapı Politikaları, Çevre Politikaları, Kentsel Kalite için Teknolojiler ve Tesisler, Yerel Üretimi Korumak, Farkındalık, Misafirperverlik ve Slow Food Faaliyetlerine ve Projelerine Destek. Yedi ana başlık altında 59 kriterin tek tek araştırmaları ve Akçakoca ilçesi için uygulanabilirliği üzerinde çalışacak olan Cittaslow çalışma grubu toplantısının ardından çalışmalarına başladı, CittaSlow birliğine üyeliğin kabulü için yapılacak çalışmalar aynı zamanda Akçakoca'nın var olan güzelliği yanı sıra yaşanılabilir bir şehir olması için de birçok faaliyetin gösterilmesi anlamına gelmektedir.
(TT-AY)

14.02.2013 13:29:47 TSI

Editör: Wan Haber