Akçakoca Kent Konseyi Temsilciler Kurulu olağan toplantısı belediye nikah salonunda yapıldı.
Akçakoca Kent Konseyi Temsilciler Kurulu olağan genel kurulu yapıldı. Divan Başkanlığını Yardımcı Doç. Arif Güngör'ün yaptığı genel kurula davetlilerin ilgi göstermediği görüldü.
Belediye Başkanı Fikret Albayrak, kent konseyinin çalışmalarında önemli işlere imza attıklarını vurgulayarak, "Önümüzdeki çalışma dönemlerinde daha başarılı ve yararlı çalışmalar gerçekleştireceklerdir. Halkımızda konseyin neler yapabileceği ve önemi konusunda olumlu kanaatler oluşmakta" dedi ve çalışmalar ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Kent Konseyi Başkanı Adnan Yaman, konsey olarak kısıtlı belediye bütçesi yerine çalışmalar için yeni kaynaklar oluşturmak ve sponsorlar bulmak yolunu seçtiklerini belirterek "Bunda da oldukça başarılı olduk. Sokak hayvanları projemiz buna bir örnektir. Çalışma gruplarımız organize ve planlı olarak alanlarında önemli işler yaptılar. Konsey olarak her kişi kurum ve kuruluşun öneri ve eleştirilerini dikkate almak ve saygıyla karşılamak prensibini ilke edinmişiz. Her öneri ve eleştiri bize ışık tutar. Bundan rahatsızlık duymayız" dedi.
Daha sonra konsey çatısı altında oluşturulan Sosyal Hizmetler Çalışma Grubu, Satranç Çalışma Grubu, Kaybolan Meslekler Çalışma Grubu, Kent Peyzajı Çalışma Grubu Küresel İklim Değişikliği Çalışma Grubu, Engelliler Çalışma Grubu, Turizm Çalışma Grubu, Kadın ve Çocuk Çalışma Grubu, Sokak Hayvanları Çalışma Grubu ve Türk Halk Müziği çalışma gurupları faaliyet raporlarını ve yaptıkları çalışmaları içeren birer sunun yaptılar. Toplantı görüş ve önerilerin alınması le sürdü ve 2013 çalışma ve faaliyet raporunun genel kurula sunulması kabulü ile sona erdi.
(TT-AY)

04.02.2013 12:52:34 TSI

Editör: Wan Haber