Sanayi ve Ticaret İl Müdürlüğü görevini yürüten İrfan Akarsu, Ankara'ya atanması nedeniyle Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Koşmaz'a veda ziyaretinde bulundu.
Daha önce Manisa'da ki görevini asil olarak yürüttüğünü ancak bakanlığın kadroları boşaltmak adına yaptığı çalışmanın ardından görevine vekil olarak devam ettiğini ifade eden Akarsu, "Son kararnameyle birlikte Manisa'da ki görevimden ayrılıyorum. Bundan sonra Ankara'da Müsteşarlığa bağlı olarak görev yapacağım. Kentte bulunduğum dönemde bizlere gösterdiğiniz yakın ilginiz ve ortak çalışmalardan dolayı sizlere teşekkür ediyorum" dedi.
Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Koşmaz, Akarsu'ya Manisa'da görev yaptığı dönemde gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, "Ayrılıklar hüzünlü oluyor. İl Müdürümüzde Manisa'ya ekibiyle birlikte başarılı çalışmalar yaptı. Kurum ve kuruluşlar ile her zaman uyum içerisinde oldu. Şimdi Ankara'da kendisini yeni görev bekliyor. Bu görevi de başarıyla yürüteceğinden eminiz. Kendisine tekrar yeni görevinden başarılar diliyorum" dedi.
(YB-ÖND-Y)

03.02.2013 13:19:48 TSI

Editör: Wan Haber