Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. H. Seval Köse ile Veteriner Fakültesi Hayvan Besleme ve Beslenme Hastalıkları Anabilim Dalı öğretim üyesi Fatma Karakaş Oğuz profesör ünvanını aldı.
MAKÜ Yönetim Kurulu toplantısının ardından düzenlenen törende MAKÜ Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. H. Seval Köse ile Veteriner Fakültesi Hayvan Besleme ve Beslenme Hastalıkları Anabilim Dalı öğretim üyesi Fatma Karakaş Oğuz'a profesörlük binişleri MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Saatcı tarafından giydirildi.
Profesörlere akademik yaşamlarında başarılar dileyen MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Saatcı, "Üniversitemiz yönetim kurulu olarak bu dönem profesörlük payesini hak eden iki değerli öğretim üyemize yönetim kurulu huzurunda binişlerini vermek istedik. Bu uygulama üniversitemizde bir ilk ve bunun sürekli olmasını diliyoruz. Tebrik ediyorum ve hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.
(HG-SK-Y)

14.02.2013 17:20:48 TSI

Editör: Wan Haber