Konya'da, kendini feshettikten sonra AK Parti'ye katılan HAS Partililere rozet takıldı.
AK Parti Selçuklu İlçe Teşkilatı tarafından organize edilen Selçuklu Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen 29. Dönem İlçe Danışma Meclisi toplantısında, kendini feshettikten sonra AK Parti'ye katılan HAS Partililere rozet takıldı.
Toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun, 2012 yılını teşkilat olarak bir hayli yoğun ve verimli geçirdiklerini söyledi. Sorgun, "2013 yılını 'Arazide Olma Yılı' ilan ediyoruz. 2012 her anlamda hem Konyamız için hem belediyelerimiz hem de teşkilatlarımız açısından bir hayli verimli ve başarılı geçti. Ben 2012'nin bu son günlerinde yıl boyunca büyük çaba sarf eden herkese gönülden teşekkür ediyorum. Ancak durmak yok bize. Bu yıl olduğu gibi 2013'te de milletvekillerimizle, il, ilçe ve belde teşkilatlarımızla, kadın ve gençlik kollarımızla yine arazide sahada olacağız" dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, AK Parti Konya Milletvekilleri Ayşe Türkmenoğlu ve İlhan Yerlikaya'nın konuşmalarının ardından kendini feshettikten sonra AK Parti'ye geçen eski HAS Parti Selçuklu ilçe ve belde teşkilatları yönetim kurulu üyelerine rozetleri takıldı.
(İP-Y)

29.12.2012 12:41:18 TSI

Editör: Wan Haber