AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, İHA'ya yaptığı değerlendirmede Merkez İlçe de üye sayısının 25 bini aştığını duyurdu.
Teşkilat çalışmalarını sürdürdüklerini belirten AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkan Metin Karaduman, Zonguldak'a yapılan hizmetlerin takipçisi olduklarını dile getirdi. Partiye katılmak isteyenleri üye yaptıklarını belirten Karaduman, "Merkez ilçe teşkilatı olarak hem teşkilat çalışmalarımızı hem de Zonguldak'a yapılan hizmetlerle ilgili bu hizmetlerin takipçisi oluyoruz. Şuanda teşkilatımızın bünyesinde kadın kolları, gençlik kolları, mahalle başkanlarımız, tüm teşkilat kademelerinde üye çalışmalarımız var. Partimize üye olarak katılmak isteyen arkadaşlarımız var. Hem onların üyeliklerini alıyoruz hem de teşkilatlarımız üye çalışması yapıyor, bunlarla ilgili çalışmalarımız var. Şuanda merkez ilçe bünyesinde 25 bin üzerinde AK Parti üye kaydı yaptıran arkadaşlarımız, vatandaşlarımız var. Buda her geçen gün AK Parti'ye ilginin arttığını gösteriyor. Bizde üzerimize düşen görevleri yerine getirdikçe teşkilat çalışmalarımızı yaptığımıza inanıyoruz" diye konuştu.
SEÇİM ÇALIŞMALARI
Yerel seçimlere bir yıldan fazla zaman olduğunu dile getiren Başkan Metin Karaduman açıklamalarını şöyle tamamladı:
"Ama biz bugün yerel seçimlerde sandık başında duracak bütün teşkilatlarımızın isimlerini belirlemiş durumdayız, tamamını belirledik. Hatta bizim sandıklarımızda şuanda sandık başında duracak ve her sandığımızda sandık yönetimlerimiz var. Bununla ilgili merkez ilçe teşkilatı olarak çalışmalarımıza başladık. Önümüzdeki süreçte bu sandık yönetimlerimizin eğitimleri başlayacak. Hem bu çalışmalarımızı yerine getiriyoruz teşkilatçılık anlamında hem de üye çalışmalarımızı yapıyoruz. Aynı zamanda sivil toplum örgütleri olsun, dernekler olsun ve mahallelerimizde vatandaşlarımız olsun ziyaretler yapıyoruz. Zonguldak adına ve iktidar partisi olarak AK Parti'den bir istekleri, bir temennileri var mı onları alıyoruz. Bazen lokal hemen yapılacaklarla ile ilgili vatandaşlarımızın sorunlarını çözmede yardımcı oluyoruz. Bazı sorun ve problemleri de zamana bırakarak ve zaman içerisinde hem milletvekillerimiz olsun hem teşkilatlarımız olsun ya da bakanlıklarla olsun istişareler yaparak o sorunların ve problemlerin çözülme yolunda teşkilat olarak çalışıyoruz. Burada amacımız hem Zonguldak halkına iyi bir hizmet vermek hem de Zonguldak'a hayırlı hizmetler kazandırmak. Bulunduğumuz makamda en iyisini yapmak için tüm arkadaşlarımızla birlikte bu mücadeleyi veriyoruz. Parti olarak da hakikatten birlik ve beraberliğin, bütünlüğün, yarımlaşmanın, dayanışmanın olduğu bir parti AK Parti. Birbirimize kenetlenerek inşallah önümüzdeki süreçte 2014' teki yerel seçimlere de hep birlikte hazır ve donanımlı bir şekilde şuandan itibaren, geçmişte zaten teşkilat olarak çalışmalarımız vardı. Ama bugün itibariyle bunu eyleme geçirmiş olacağız. Sandık eğitimiyle birlikte bunların yerel seçimlerde sandık başında duracak arkadaşlarımızın hangi programda, hangi planda duracaklarını eğitimini vereceğiz. İnşallah teşkilatımız açısından ve Zonguldak açısından hayırlı bir seçim olur diyoruz."
(OA-OA-Y)

31.01.2013 15:12:58 TSI

Editör: Wan Haber