Edremit AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen istişare toplantısı Altınoluk'ta yapıldı.
Ak Parti İlçe Başkanı Avukat Harun Yüzüak başkanlığındaki toplantıya, Ak Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, Gömeç İlçe Başkanı Eşref Uslu, belde başkanları, yönetim kurulu üyeleri ile partililer katıldı.
Parti merkezinde Ak Parti Altınoluk Belde Başkanı Metin örkçü ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda konuşan Ak Parti İlçe Başkanı Avukat Harun Yüzüak, "Bazıları gelir siyaset yapar, bazıları gelir milletvekili olur, bazıları gelir başbakan olur, bazıları da ilçe siyasetinin gündemini belirler. Biz sıradan hiçbir zaman sıradan siyaset yapmadık. Ak Parti olarak 1940'ların modeli ile yönetilen Türkiye'yi çağdaş dünyaya taşıdık. İMF olan borç batağını 10 yılda sıfırlayabilmenin gururunu yaşadık. Ben öğrenci iken Balıkesir'e gidip sağlık karnesi çıkartarak muayene olabiliyordum. Bugün ise sadece kimlik numarası ile her hastanede tedavi olabiliyoruz. Artık reçete bile internet ortamında düzenleniyor. TopçularEski Hisar arasına dünyanın en uzun asma köprüsü projesi Marmaray projesi başkalarının sadece hayallerini süslerken biz gerçekleştirebilmenin gururunu yaşıyoruz. Küçükkuyu Güre arası karayolu projenin bedeli 40 milyon liradır. GüreHavran arası ise 50 milyon liradır. Havaalanı terminal binası ise 40 milyon maliyettedir. Bu büyüklükteki yatırımları telaffuz etmek 10 yıl önce mümkün değildi. Tüm bunlar Ak Parti'nin insana verdiği önemi ve değeri göstermektedir. Siyasetin halk için yapıldığı dönem Ak Parti ile başladı. Özürlü ve yaşlı aylığı gibi ödemelerle sosyal devlet kavramının içeriğini dolduruldu. İnşallah yeni yapılacak anaysa ile bu sürecin çok daha yukarılara çıkacağını inanıyorum"dedi.
Altınolukluların büyük şehir kapsamında, bazı kesimlerin tepkisine neden olduğunun altını çizen Ak Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, "Vatandaşımız Büyükşehirin ne kadar doğru bir karar olduğunu ileride hak ettiği daha iyi hizmeti alınca anlayacak. Bunun ne kadar doğru olduğunu düşünecek"diye konuştu. Aydınloğlu, Altınoluluklularla daha sık bir araya geleceğini ifade etti. (BT)

21.01.2013 16:28:50 TSI

Editör: Wan Haber