İl Başkanı Av.Zahir Soğan’dayı makamında ziyaret ettikten sonra beraberce konferans salonuna geçtiler. Konferans salonunu dolduran kalabalık Zafer Şahin’in gelmesi ile coşkulu bir şekilde slogan atıp alkışladılar.


“ZAFER ŞAHİN İSMİ VAN İÇİN BÜYÜK BİR ŞANSTIR”
Salondaki kalabalığa ilk olarak seslenen İl Başkanı Zahir Soğanda, kendisinin yıllardır aktif siyasetin içinde olduğunu, siyasete Rafah Partisi dönemlerinden başladığını söyledi. İstikrarın çok önemli olduğunu ifade eden Soğanda, “İlimizin geleceği için AK Parti ile omuz omuza verip elimizden geleni yapıyoruz. AK Parti sevdası bir gönül işidir. Aday adaylarına yer verilmese dahi gönül bağlarını koparmamaları lazım. Sonradan dizimize vurmamak için gönül bağlarımızı sıcak tutalım. Bizler hizmet için buradayız. Lütfen herkes çevresini uyarsın oylar ve reyler Türkiye için, İslam alemi için mazlumlar için, sizler için ,bizler için çok önemlidir. Zafer Şahin ismi Van için büyük bir şanstır. Kendisinin başarılı çalışmaları vardır. Bakınız sayın Zafer Şahin kendisi Karayolcudur. Karayoları’nın Van ve bölgesine yaptığı hizmetler tartışılmazdır. Önceki yolların hali durumu nasıldı şimdi nasıl! Elbetdeki AK Parti Hükümeti’nin yatırımları tartışılmaz “ dedi.


Zahir Soğanda, son olarak Zafer Şahin beyin aday adaylığının önce kendisine, AK Parti camiasına, Van’a, ailesine ve siz değerli dostlarına hayırlı uğurlu olmasını niyaz ediyor başarılar diliyorum dedi ve sözü Zafer Şahin’e bıraktı.


Zafer Şahin Söz almasının ardından, salondakilere kendini tanıttı, TCK 11.Bölge Müdürlüğünde çalıştığını, 10 yıllık zaman diliminde olmaz denilen, yapılmaz denilen bir çok projeyi yapıp, tamamlayıp, teslim ettiklerini söyledi. Saygıdeğer il başkanı sayın Zahir Soğanda ile geçmişten tanıştıklarını kişiliği,karakteri,şahsiyeti ve duruşu ile yakından tanıdığı kıymetli bir insan olduğunu ifade eden Şahin, “İnşallah Allah nasip ederse bundan sonraki süreçte de sayın başkan ve ekibi ile başarılı işlere imza atacağız , istenilen hedefe hep birlikte yürüyeceğiz” dedi.


Konuşmanın sık sık alkışlar ile kesildiği toplantı Zafer Şahin şöyle devam etti;

“Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız sayın Ahmet Davutoğlu, Adalet ve Kalkınma Partisinin unsuru olan adalet, hürriyet, vicdan, özgürlük gibi hususlarda ve özellikle hizmet için çalışan bir partide bulunmak benim için onurdur, şereftir. İnşallah Allahın izni ile 2023’e de Van’ımız en iyi şekilde hazırlayıp taşıyacağız ve bu hizmeti hep birlikte vereceğiz.


 

Hz.Muhammed (SAV) bir hadislerinde “İnsanın dünyadaki cenneti evidir” demişlerdir. Bizimde dünyadaki cennetimiz evimiz olması lazım. Huzur önce evde olması gerek. Sonra mahallede, sonra ilimizde, sonra Türkiye’de, işi olmayan insanın huzuru da olmaz.


Allah nasip ederse bizlerde ilk olarak bölgenin ve Van’ın ihtiyacı olan ekonomik, kültürel ve kalkınma yönündeki eksikliklerini göz önünde bulundurup, çözümü hep birlikte bulacağız ve Van 2023’e hazır diyeceğiz” dedi.


AK Parti’nin son yıllarda yaptığı icraatlarını anlatmakla bitmeyeceğini, özellikle son dönemlerde yaptığı icraatların çok önem arz ettiğini ifade eden Zafer, “Aday olup seçilmem durumunda bu konulara katkı ve destek sağlayacağım Ayrıca ilerleyen dönemlerde yapacağım toplantılarda da çözüm süreci, başkanlık sistemi ve gündeme dair birçok konuya geniş yer vereceğim. Ayrıca AK Parti’ye Van Milletvekilliği Aday Adaylığı için başvuru yapan 128 aday adayının hepsine hayırlı olmasını niyaz ediyor ve başarılar diliyorum. Başta il başkanımız sayın Zahir Soğan’da, Ak Parti Van il teşkilatına, konferans salonunu dolduran ve desteklerini esirgemeyen siz değerli teşkilat üyelerine, büyüklerime, akraba, eş dost ve arkadaşlarıma desteklerini esirgemedikleri için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Zafer Şahin’in, ziyareti fotoğraf çekimlerinin ardından son buldu. Toplantı slogan ve alkışlarla son bulurken basın mensuplarının yoğun ilgisi gözden kaçmadı.


Zafer Şahin Kimdir ?
İnşaat Mühendisi Zafer Şahin 20 Kasım 1979 Van’da doğdu. Dicle Üniversitesi Mardin Meslek Yüksekokulu İnşaat Teknikerliği ile European Polytechnical University (Avrupa Politeknik Üniversitesi) İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun oldu.2005 yılına kadar özel sektör de inşaat projelendirme ve taahhüt alanında çalıştı. 2005 Yılı itibariyle Karayolları 11.Bölge Müdürlüğü Yol Yapım Başmühendisliğinde Kontrol Mühendisi olarak göreve başladı.
Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Editör: Wan Haber