VATSO’ya gelen milletvekillerini, Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri kapıda karşıladı. Ak Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk, VATSO’nun Van için çok önemli bir meslek odası olduğunu belirterek “İlimizde bulunan tüccar ve sanayicinin bağlı olduğu VATSO kent için çok önemlidir. Bunun farkındayız. Bu önemli kurumla her zaman güzel ilişkilerimiz oldu. Bundan sonra da yeni seçilen yönetim ile de kentimiz için ortak çalışmaya, güzel çalışmalar yapmaya devam edeceğiz” dedi.


Ak Parti Van Milletvekili Mustafa Bilici ise, her zaman ortak hareket ederek bu kentin ortak çıkarları için çalışmaları gerektiğini belirterek “Yeni Yönetiminizi kutluyorum. Çok önemli bir kurumu yönetmeye geldiniz. Sizlerle bundan sonraki süreçte de güzel çalışmalar yapacağımız inancını taşıyorum” ifadesini kullandı.


Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bizler şehrimizi seviyoruz. Sevgi ile yola çıktık. Tek sermayemiz insanları sevmek, bir araya getirmek oldu. Üyelerimizin teveccühü ile ekimiz seçimlerden zaferle çıktı. Üyelerimizin bu teveccühünü boşa çıkarmamak, aldığımız desteğin hakkını vermek için çok çalışmamız gerektiğine ekip olarak inanmış bulunuyoruz” dedi.


""

Genç ve kaliteli bir ekiple yönetime geldiklerini belirten Takva, “Seçim sürecinde yol haritamızı belirlemiştik. Bunu üyelerimizin ayağına kadar giderek anlattık. Şimdi çalışma zamanı. Geçen hafta içinde görevi devraldık. Hemen çalışmalarımıza başladık. Katılımcı bir yönetim anlayışını benimsiyoruz. Bu nedenle bu kentin tüccarının sanayicisinin içinde yer alacağı önemli çalışma gurupları oluşturacağız. Akil Tacirler Grubu, Yönetim Kurulu Danışma Kurulu ve Meclis Danışma Kurulu gibi kurullarımızı oluşturmak için arkadaşlarımız yoğun bir çalışma içinde. Kısa sürede bu çalışmalarımızı bitirip hemen harekete geçeceğiz” şeklinde konuştu.


Kentimizin dezavantajlı olması, bizi kentimiz adına her alanda aktif olmaya zorlayacağını belirten Takva, “Van’a katma değer sağlamak için her türlü çalışmanın içinde olacağız. Sizler bizim paydaşlarımız olacaksınız. Her alanda desteğe ihtiyacımız var. Kentimizin ekonomik parametreleri ortadır. Bu durumun olumlu yönde değişmesi için çok çalışmalıyız. Önümüzdeki günlerde Vekil günleri adı altında bir çalışmamız olacak. Her ay bir vekilimizle üyelerimizi bir araya getirmeyi düşünüyoruz. Üyelerimiz vekillerimizle bir araya gelip değerlendirmeler yapacaklardır” şeklinde konuşmasını tamamladı.


Ziyaretin ardından milletvekilleri VATSO’dan ayrıldı.

""

Editör: Wan Haber