AK Parti Denizli Milletvekili, Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi Mehmet Yüksel, Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Necdet Özer'i makamında ziyaret etti.
Ziyarete AK Parti Denizli Milletvekili Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi Mehmet Yüksel'in yanı sıra AK Parti Denizli Merkez İlçe Başkanı Birtan Şahan ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Denizli Ticaret Odası'nın Denizli'nin ve esnafın yararına başarılı işler yaptığını ve her zaman öncü bir sivil toplum kuruluşu olarak önemli adımlar attığını ifade eden Yüksel, "Demokrasimizin gereği zaman zaman fikir ayrılıkları olsa da, mesele Denizli'nin çıkarları olduğunda hep birlikte ortak hareket ederek neticeye gitmek adına beraber çalışmalar yapmaktayız. Denizli'nin üreten ve kendi öz değerleriyle hızla bugünlere gelen bir il olması nedeniyle müteşebbis ruha sahip sanayici, iş adamı ve esnafın varlığı ve gücü dikkatlerden kaçmadığı gibi ilimizin katma değerini artıran faktörlerin de başında yer almaktadır. İlimizin ihracat da ortaya koyduğu başarı, sanayisinin hızla gelişip büyümesi ve markalaşma konusunda kat ettiği mesafe dikkatleri çekmektedir. Bu manada bakıldığında Denizli ülkemiz genelinde kendini konuşturan ve adını dünya ya duyurmayı başaran bir konumuna yükselmiştir" dedi.
DTO'nun Denizli'de birçok alanda sorumluluk aldığını kaydeden Yüksel, "Denizli Ticaret Odası birçok alanda Denizli esnafına yol gösterici olduğu gibi, ahilik geleneğinin sürdürülmesi konusunda da gerekli hassasiyeti korumaktadır. Denizli Ticaret Odası bugüne kadar yaptığı çalışmalar ve gelecek vizyonuna baktığımızda başarılı bir kuruluş olarak milletimize dönük hizmetlerini sürdürdüğünü görmekteyiz. DTO'nun benim eski görev yerim olması nedeniyle gerçekleştirdiği bu başarılı çalışmaları şahsıma da ayrıca gurur vermektedir" diye konuştu.
(EV-SK-Y)

03.01.2013 14:03:13 TSI

Editör: Wan Haber