AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Yeşilyurt Bostanbaşı Belediye Başkanı Hasan Aydoğan'ı ziyaret etti.
Milletvekili Şahin, partililerle birlikte belde ziyaretleri kapsamında Yeşilyurt ilçesine bağlı Bostanbaşı Belediye başkanı Hasan Aydoğan'ı makamında ziyaret ederek istişarelerde bulundu.
AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, "Muhalefet partileri büyükşehir belediye başkanı kim olacak, merkez ilçelere kimler seçilmeli gibi birtakım varsayımlarla vatandaşlarımızın kafasını ifsat etmek istiyor. Bizler kesinlikle onlara çanak tutmayacağız. Bugüne kadar adil, şeffaf, dürüst olacağız ilkesiyle hareket ettik. Allah'ın izniyle bundan sonra da bu yönetim anlayışıyla almış olduğumuz belediye sayısını daha yukarılara çıkaracağız" diye konuştu.
Şahin, büyükşehir olan Malatya'nın ulaşım, altyapı, sosyal alanlar ve imarla alakalı çalışmalarında bütünlük sağlanarak geçiş döneminin rahat geçirileceğini söyledi.
Teşkilatın yapmış olduğu programlar kapsamında 150'ye yakın köy ziyareti gerçekleştirdiklerini söyleyen Şahin, vatandaşların taleplerini dinlediklerini ve bu sayede kendilerini test etmeye çalıştıklarını ifade etti.
Bostanbaşı Belediye Başkanı Hasan Aydoğan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Şahin'e teşekkür etti.
(NA-Y)

29.12.2012 11:35:30 TSI

Editör: Wan Haber