AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, Mersin'in Erdimli ilçesinde esnafı ziyaret etti.
Esnaf ziyareti öncesinde parti binasındaki toplantıya katılan Ahmet Tevfik Uzun, "Bütün ilçelerimizin sorunlarına eğiliyor ve milletvekillerimizle birlikte ortak hareket ederek, ilçelerimiz de vatandaşlarımızı tek tek dinliyoruz. Sorunlarının çözümü konusunda gayret gösteriyoruz" dedi.
İlde yapılan aylık toplantılarda ilçelerde milletvekilleri tarafından programlar gerçekleştirilmesi kararının alındığını ifade eden Uzun, "Bu kapsamda Milletvekilimiz Nebi Bozkurt, Anamur, Bozyazı, Aydıncık, Mut ve Gülnar ilçelerinde programlar gerçekleştirecek, Milletvekilimiz Çiğdem Münevver Ökten Mersin il merkezindeki programlara katılacak, ben de Tarsus, Çamlıyayla, Erdemli ve Silifke ilçelerimizdeki programlara katılacağım. Bu şekilde milletvekillerimiz tarafından bütün ilçelerimizde çalışmalarda bulunulacak" diye konuştu.
Ahmet Tevfik Uzun toplantının ardından AK Parti Erdemli İlçe Başkanı Halit Çortul, Kadın Kolları Başkanı Mehri Bilgen, belde belediye başkanları ve partililerle esnaf ziyareti gerçekleştirdi.
Esnaf ziyaretleri renkli görüntülere de sahne oldu.
(OKİ-Y)

19.02.2013 11:59:06 TSI

Editör: Wan Haber