AK Parti Malatya Milletvekili ve TBMM Gurup yönetim kurulu üyesi Mustafa Şahin, beraberindeki partililerle birlikte Battalgazi ilçesine bağlı Kemerköprü ve merkeze bağlı Mahmudu köylerini ziyaret etti.
İlk olarak Kemerköprü köyünde vatandaşlarla biraya gelen Şahin burada yatığı konuşmada, "AK Parti teşkilatına baktığımız zaman bugüne kadar iktidara gelmeden önce vatandaşa olan mesafemiz neyse iktidara geldikten sonra da daha fazla sorumluluğumuzun bilincinde hareket ediyoruz.Vatandaşlarımızın artık Ankara'ya gitmelerine gerek yok. Bir telefon kadar yakınız" diye konuştu. Büyükşehirle birlikte hizmetlerin artacağını ifade eden Şahin, sözlerini şöyle sürdürdü:
"AK Parti bugüne kadar devrim niteliğinde çalışmalar yaparken 70-80 yıllık birtakım kurumlarımızın artık hantal kaldığını gördük.O hantallık içerisinde hizmetin aksadığını, yeterince gelmediğini, vatandaşımızla devlet arasında bir iletişimin olmadığına şahit olduk.Yasal düzenlemeleri yapa yapa vatandaşımız şunu görüyor: Bizim istediğimizi AK Parti iktidarı gerçekleştiriyor. Sizin oy verdiğiniz insanlar eğer sizin dertlerinizle dertleniyorsa, sizin eksikliklerinizle ilgileniyorlarsa,sizin sıkıntılarınıza çare olmak için bir çaba gösteriyorlarsa beklentileriniz gerçekleşmiş demektir.Temennimiz bu ülkede suistimal yapmadan, devletin kör kuruşunun hesabını yaparak vatandaşımızla hizmetin buluşması için çaba gösteren insanlarla muhatap olursunuz."
Şahin ve beraberindeki partililer, Mahmudu köyünü de ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi.
(NA-AŞ-Y)

09.12.2012 11:17:00 TSI

Editör: Wan Haber