AK Parti Malatya Milletvekili ve TBMM Grup Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Şahin, Malatya'da Atatürk Caddesi esnafını ziyaret etti.
AK Partili yöneticiler Eyüp Sağlam, İdris Boztaş, Rıdvan Budak, Mustafa Dağdelen, Hasan Demez, Mehmet Ali Doğan ile bazı il genel meclisi üyeleriyle birlikte Atatürk (Kışla) Caddesi esnafını ziyaret eden milletvekili Şahin, vatandaşların ve esnafın sorunlarını dinledi.
Gezi sonrasında yaptığı açıklamada, TBMM'de kabul edilen 2013 yılı bütçesinin hayırlı olması dileğinde bulunan milletvekili Şahin, "Bir aylık bütçe maratonundan sonra bütçe çalışmaları son erdi. Ülkeye daha iyi hizmet üretme noktasında gecemizi gündüzümüze katıp uğraşı içinde olmaya devam edeceğiz. Esnafımızı ziyaret edip sorunlarını dinliyoruz. Seçilmiş olduğumuz günden bugüne kadar vatandaşın dertlerini dinleme noktasında saha ve alanlarda olduk. Vatandaşlar bizim yol haritamızı belirlemektedir" diye konuştu.
Muhalefete de yüklenen milletvekili Şahin, "Biz vatandaşlarla iç içe olurken, bizden önceki iktidarlar ve siyasi partiler hep halktan uzat durmuş. Meclis'te yaptığımız çalışmalarda muhalefet iktidarımızın önünü tıkayacak çalışmalar yaptı. Ama kim ne yapar yapsın AK Parti iktidarının yaptığı devrim niteliğindeki çalışmaların önüne geçemeyecekler" şeklinde konuştu.
(NA-GS-Y)

21.12.2012 15:17:31 TSI

Editör: Wan Haber