AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Kasım Pamuk, Seyhan'da günlük 13-15 saatlik bir çalışma temposu yakaladıklarını belirterek, "Bu çalışmalara bölge toplantıları, ev sohbetleri ve salon toplantıları ile devam ederek çalışma tempomuzu artıracağız" dedi.
Pamuk, AK Parti Genel Merkezi tarafından geçen hafta Adana'da düzenlenen iki günlük eğitim programı sonra bir değerlendirme toplantısı yaptı. Burada yaptığı konuşmada siyasi partilerin devlet kurumu değil, sivil toplum örgütü olduğunu belirten Pamuk, "Siyasi partiler, teşkilatları vasıtasıyla halkın sorunlarına vakıf sivil toplum örgütleridir. Siyasi partiler demokrasilerin ne kadar vazgeçilmeziyse, sivil toplum örgütleri de o kadar vazgeçilmezidir. Biz bir devlet kurumu değil, Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşuyuz. Seyhan İlçe Teşkilatı olarak, hayatın her aşamasında halkın sorunlarını izleyen bir gözcü, halkın taleplerini dillendiren bir sözcü ve halkın halinden anlayan bir tercümanız" diye konuştu.
Pamuk, sivil toplum örgütlerinin önemli baskı unsurları olduğunu belirterek, "Sivil toplum kuruluşları, ortaya koydukları hedefleri gerçekleştirmesi noktasında, birer STK olan siyasi partilerin çevresinde ciddi baskılar oluştururlar. AK Parti teşkilatçılıkta kurumsallaşmıştır. Birçok ülkeden siyasi parti AK Parti Genel Merkezi'nden teşkilat eğitimi almaktadır. AK Parti Teşkilatçılığı uluslararası bir konumdadır" dedi.
Seyhan'da günlük 13-15 saatlik bir çalışma temposu yakaladıklarını kaydeden Pamuk, "AK Parti hükümetlerinin başarılı çalışmalarından dolayı milletin huzurunda mahcup değiliz. Dünya halen krizle boğuşurken ülkemiz hızla büyüyor. Çalışmalarımızın başarılı geçmesinde, başbakanımızın toplumdaki olumlu etkisi en önemli belirleyicidir. Bireylere dönük esnaf ziyaretleri, broşür çalışmaları ve hasta ziyaretleri çalışmalarımızdan çok iyi sonuçlar aldık. Şimdi, bu çalışmalara bölge toplantıları, ev sohbetleri ve salon toplantıları ile devam ederek çalışma tempomuzu artıracağız" şeklinde konuştu.
Kasım Pamuk, siyasi parti teşkilatları için seçim dönemlerinin çok sıkıntılı olduğunu vurgulayarak, ''Seçim dönemleri bizim hasat zamanıdır. Biz bu çalışma tempomuz ve tarzımızın neticesinde seçimlere sıkıntı ve telaş yerine, bir sükunet ve kararlılıkla giriyoruz. Seçimler bizim için adeta bir dinlenme ve başarıya ulaşma zamanıdır" ifadelerini kullandı.
(ERN-Y)

16.01.2013 14:19:44 TSI

Editör: Wan Haber