AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Kasım Pamuk, bütün kademeleriyle mobil bir teşkilat olduklarını belirterek, "Bizim salonlarımız sokaklar ve meydanlar, ofislerimiz halkın evi ve iş yerleridir" dedi.
Partisinin ilçe başkanlığında tüm kademe yöneticileri ile teşkilat çalışmaları ve seçim konusunda bir değerlendirme toplantısı yapan Pamuk, "Teşkilatımızda çok ihlaslı arkadaşlarımız var, bu yüzden aramıza nifak ve fitne giremiyor. Herhangi bir fitne teşebbüsü, bu birlik ve beraberlik tarafından anında çemberin dışına itiliyor. Niyetler halis olduğu için, de çalışmalarımız başarıyla neticeleniyor" dedi.
En iyi hizmetin halkı en çok memnun eden hizmet olduğunu söyleyen Pamuk, şöyle devam etti:
"AK Parti, hangi hizmetin yapılacağını ve önceliğini halkın bilgisine başvurarak belirlediği için hizmetlerin her aşamasında halk vardır. AK Parti'nin kuruluş fikri milletten çıkmıştır. Kurulduğu günden bu yana da tüm politikaları milletin istek ve arzuları doğrultusunda olmuştur. AK Parti millet ne istiyorsa onu yapıyor."
Teşkilat binalarında halka uzak çalışmaların verimli olmadığını belirten Pamuk "Biz Seyhan İlçe Teşkilatı olarak millet ile aynı ortamda bulunuyoruz. Seyhan İlçe Teşkilatı tüm kademeleri ile mobil bir teşkilattır. Bizim salonlarımız sokaklar ve meydanlar, ofislerimiz halkın evi ve iş yerleridir" diye konuştu.
Aranıp da bulunamayan ve halkın ulaşamadığı bir teşkilat olmadıklarını vurgulayan Pamuk, "Biz devamlı halkın arasında, onlar gibi yaşayan, onlar gibi düşünen onlar gibi gününü geçiren insanlarız. Bu inanç ve çalışma tarzından çıkan sinerji ile iyi neticeler alıyoruz. Halk her aşamada yanımızda olduğu için isabetli ve kararlı çalışıyoruz" ifadesini kullandı.
(ADN-Y)

10.01.2013 12:07:51 TSI

Editör: Wan Haber