AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Kasım Pamuk, "AK Parti, konjonktürel ve günü birlik siyaset yapmıyor" dedi.
Haftalık teşkilat çalışmalarını değerlendirme toplantısında konuşan Pamuk, "Siyaset sürat koşusu değil, maratondur. AK Parti konjonktürel ve günü birlik bir siyaset yapmıyor. AK Parti tüm boyutlarıyla yeni bir Türkiye inşa ediyor. Gelinen noktada, ekonomisi ili demokrasisi ile halkla ilişkileri ile ve uluslararası imajıyla bugün yeni bir Türkiye var. Yeni Türkiye'nin oluşumunda değişim ve dönüşüme uğrayacak daha çok şey var. Her şeyden önce yeni bir anayasa sorunumuz var" dedi.
AK Parti'nin hiç yorulmadığını ve yapacak daha çok önemli icraatlarının olduğunu belirten Pamuk, "AK Parti bütün sorunların üstesinden geliyor. Partimiz tüm kadrolarıyla risk alıyor ve cesaretini ortaya koyuyor. Bütün haksızlıkları ve hukuksuzlukları bir bir ortadan kaldırıyor. AK Parti ülkemizin tüm zenginlikleri ile beraber daha büyük bir Türkiye olma yolunda ilerliyor" diye konuştu.
Bu bakış açısıyla Türkiye'nin büyüyeceğini söyleyen Pamuk şunları kaydetti:
"AK Parti, partilerden bir parti değildir ve bizim için bu misyonun içerisinde rol almak çok önemlidir. Ben rabbime şükrediyorum bu kutlu misyonun içerisinde rolüm var. Hayırlı işler yapıyoruz, hepiniz bunda pay sahibisiniz. Bu tempo ve bu performansla çalışmamıza devam edeceğiz. Sayın Başbakanımızın tevdi ettiği bu görevin hakkını hep birlikte vereceğiz."
(ADN-Y)

06.12.2012 15:27:21 TSI

Editör: Wan Haber