30 Mart’ta yapılacak olan mahalli idareler genel seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Tuşba Belediye Başkan adayı Doç. Dr. Özgökçe, beraberinde bulunan AK Parti Van 23. Dönem Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Naif Şabu ve partililerle birlikte Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti.


Bütün işyerini tek tek dolaşan Doç. Dr. Özgökçe, bütün esnafın elinin sıkarak onlarla kucaklaştı. Esnaflardan büyük bir teveccüh gören Doç. Dr. Özgökçe, ’’Sorunlarınızın giderileceği tek parti AK Parti'dir ve Başbakanımızdır. İnşallah Başbakanımızın desteği ile sizleri daha güzel daha modern yeni bir sanayi sitesine kavuşturmak hedeflerimiz ve projelerimiz arasında var. Ama bu hizmetlerin Van’a ve sizin ayaklarınıza kadar gelmesi için üniversitede doçentlik görevimi bırakıp yola çıktım. Bu hizmetleri size ulaştırmaya talip oldum. Sizlerin de desteği ile inşallah hem Tuşba’da hem de büyükşehirde hizmetinizde olacağız’’ ifadelerini kullandı.


Gittiği her yerde esnaflar tarafında büyük bir ilgi gören Doç. Dr. Özgökçe, vatandaşlardan 30 Mart için destek istedi. Tek tek tüm işyerlerini dolaşan Doç. Dr. Özgökçe’ye esnaflar da yanında olduklarının mesajını verdiler. Sanayi sitesinde bulunan yaklaşık 700 esnafın tümünü dolaşan Doç. Dr. Özgökçe, daha sonra beraberinde bulun heyet ile birlikte başka programlara katılmak üzere ayrıldı.

Editör: Wan Haber