Ak Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, Balıkesir Üniversitesi öğrencilerinin evine misafir oldu.
Ziyarete, Ak Parti Balıkesir İl Gençlik Kolları Başkanı Zafer Dağarcıkoğlu, üniversite birim başkanı Sefa Cebecioğlu ve gençlik kollarının bazı yönetimin kurulu da katıldı.
Milletvekili beraberindeki heyeti öğrenciler örenk bir misafirperverlikle karşılarken 2 saate yakın sohbet etme imkanı buldular.
Aydınlıoğlu, "Bakın diğer siyasi partilere, diğer ülkelere bu kadar önlerini net görebilen, koyduğu hedefleri tek tek yerine getiren başka bir parti, başka bir ülke yoktur. Bizler siz gençlerimize güveniyoruz, sizlerin daha da çalışmanızı daha da gayretli ve başarılı olmanızı istiyoruz. Çünkü artık sizinde bir hedefiniz var, 2071. O günlerde inşallah Türkiye daha güçlü, refah seviyesi daha yüksek bir ülke olacak ve bunu da sizler inşa edeceksiniz."diye konuştu.
Ev sahibi öğrenciler, evlerinde bir milletvekili ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirterek, "Bizler farklı şehirlerden Balıkesir'e okumaya geldik ve burada bu şekilde öğrencilerle ilgilenilmesi sorunlarımız dinlenilmesi bizi gerçekten memnun etti."şeklinde konuştular.(BT)

25.12.2012 18:13:45 TSI

Editör: Wan Haber