Adalet ve Kalkınma Partisi’nin (AK Parti) Van’ın Edremit Belediye Başkan Adayı İbrahim Koç, ilçenin köylerini ziyaret ederek, “Merkeze ne geliyorsa köylere de gitmesi lazım. Bizler köyleri merkeze entegre edeceğiz” dedi. 


AK Parti Edremit Belediye Başkan Adayı İbrahim Koç, yerel seçimlere kısa bir süre kala saha çalışmalarını arttırdı. AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Gülaçar ile birlikte mahalle ve köy ziyaretlerini sürdüren Koç, vatandaşlarla bir araya geldi. Gün boyunca gittiği her köyde halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan AK Partili Gülaçar ve Koç’u, vatandaşlar köy girişlerinde karşıladı. 30 Mart yerel seçimlerinin dürüst ve çalışkan bir ekiple kazanılacağına işaret eden Koç, “Edremit merkezine yapılan bir iki yatırımla seçim kazanılmaz. Merkeze ne geliyorsa köylere de gitmesi lazım. Bizler köyleri merkeze entegre edeceğiz” dedi.


“ALTYAPISIZ KÖY KALMAYACAK”
Gittiği her yerde köylülerle sohbet edip sorun ve sıkıntılarını dinleyen Koç, köylerde gençlerin sosyalleşmesi ve sağlıklı bir biçimde spor yapabilmesi için her köye futbol sahası yapacaklarını ifade etti. Konuşmasını çocukların sağlıksız sokaklarda oynamasının tehlikelerine işaret ederek devam eden Koç, yönetime geldiklerinde altyapısı tamamlanmamış köy bırakmayacaklarını söyledi. Yani spor tesisleri, altyapısı ve sosyal mekanları tamamlanmış köyler bırakacağız’’ dedi.

Editör: Wan Haber