AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, AK Parti Didim İlçe Teşkilatını ziyaret ederek partililerle bir araya geldi. Didim'de incelemelerde bulunan Kılınç, esnafların sorunlarını da yerinde dinledi.
AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, inceleme ve toplantılara katılmak üzere Didim'e geldi. Parti binasını ziyaret ederek programına başlayan Kılınç'ı, AK Parti Didim İlçe Başkanı Hilmi Erbaş ve ilçe yöneticiler karşıladı.
AK Parti İlçe Teşkilatı'ndan partililerle bir araya gelen AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, esnaf ziyaretleri yapmak, AK Parti Didim İlçe Danışma Kuruluna katılmak üzere Didim'e geldiğini belirterek seçim sürecine girildiğini hatırlattı. Kılınç Mecliste de yoğun çalışmanın olduğunu belirterek "240 yasa var şu ana bekleyen ve geçen hafta 3 yasa çıktı" sözleriyle iş yoğunluğundan söz etti.
Partililerin Büyükşehir yasasıyla ilgili sorularını da cevap veren Kılınç, "Büyükşehir yasasına karşı çıkanlar şimdi nasıl geri adım atarız diye düşünüyorlar. Önceki yıllarda Aydın büyükşehir olsun diye 86 bin imza toplanmıştı" dedi.
Kılınç, Büyükşehir Yasası ile beldelerin kapatılmadığını, beldelerin hizmetlerinin kapsamının genişletildiğini ileri sürerek "Öle beldeler var ki yasanın bir an önce çıkmasını bekliyor; çünkü personeline maaş ödeyemiyor, kasasında para yok. Beldeler bu yasayı kanıksamış durumda" diye konuştu.
"TEZCAN POPÜLİST YAKLAŞIYOR"
CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan'ın Didim ziyaretinde CHP İktidarında kapatılan beldeleri yeniden açılacağına ilişkin sözlerinin hatırlatılması üzerine değerlendirmelerde bulunan Kılınç, şunları söyledi: "Sayın Başbakanımızın gayretleri ile Ülkemizde değişim başladı. Değişimleri kabullenmek zor; ülke yararına olan değişimler önemli. Bunu popülist bir söylem olarak görüyorum. Bu tür söylemleri süreç içerisinde gördük. Onların iktidar olma gibi bir durumları da yok ve boş söylemleri bunlar"
(HÇ-MB-İK)

09.02.2013 17:39:09 TSI

Editör: Wan Haber