Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Nazilli Kadın Kolları üyeleri 2 bin kişiye aşure dağıttı. Kadın Kolları Başkanı Serpil Altunkaya, "Bu faaliyetle amacımız milli beraberliğe katkıda bulunmak ve insanlar arasındaki kardeşliği paylaşmaktır" dedi.
Partinin ilçe binası önünde düzenlenen etkinliğe AK Parti Kadın Kolları Başkanı Serpil Altunkaya ve kadın kolları üyelerinin yanı sıra İsabeyli Belediye Başkanı B.Kuvvet Erim, İlçe Başkanı Tacettin Pirinç, eski Nazilli Belediye Başkanı Esat Ergüler ve Aytekin Kaplan ile çok sayıda partili de katıldı.
AK Parti Kadın Kolları Başkanı Serpil Altunkaya, 2 bin kişiye aşure dağıtımı yaptıklarını söyleyerek, "Bu faaliyetle amacımız milli beraberliğe katkıda bulunmak ve insanlar arasındaki kardeşliği paylaşmaktır" dedi. Altunkaya, kadın kolları üyelerinin dönüşümlü olarak dağıtım yaptıklarını belirterek, "Etkinliğimize katılarak bizleri yalnız bırakmayan başta belediye başkanlarımız, ilçe başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimiz ile etkinliğe emeği geçenlere teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
(ÜÖ-MB-İK)

08.12.2012 12:35:41 TSI

Editör: Wan Haber