AK Partili kadınların ev ziyaretleri devam ediyor. AK Parti Balıkesir İl Kadın Kollarının ev ziyaretlerinde sorun ve isteklerini aktaran birçok ailenin kendi istekleriyle partiye üye olduğu bildirildi.
AK Parti Balıkesir İl Kadın Kolları başkanı Pakize Mutlu Aydemir, beraberinde yönetim kurulu üyeleri olduğu halde parti çalışmalarını hızla sürdürüyor. AK Kadınlar, merkez ve ilçelerde ev ev gezerek vatandaşların dertlerini dinliyor, hal hatır sorup hasbıhal ediyorlar. Bu arada ziyaretlerden büyük memnuniyet duyan vatandaşların kendi istekleriyle AK Parti'ye üye oldukları kaydedildi. Pakize Aydemir, her evin kapısını çaldıklarını, vatandaşlara Büyükşehir Yasası ile ilgili bilgi verdiklerini, aynı zamanda vatandaşların, ailelerin sorunlarını dinlediklerini söyledi.

BAŞBAKANIN TALİMATI
AK Parti Balıkesir İl Kadın Kolları başkanı Pakize Mutlu Aydemir, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Balıkesir'in il merkezi ve ilçelerinde ev ziyaretlerinde bulunduklarını, bu çalışmaları aralıksız olarak sürdürdüklerini anlattı. Kadın Kolları başkanı Aydemir, "Teşkilatımızla birlikte evlerini ziyaret ettiğimiz vatandaşlarımız hükumetin işleyişinden ve Başbakanımızın kendilerine olan desteğinden çok memnun olduklarını belirten Balıkesirli kadınlara sohbet sırasında büyük şehir statüsü hakkında da bilgiler verildi. Yaptığımız ziyaretlerden vatandaşlar da memnun kalıyor. Balıkesirli tüm kadınların dertlerine ortak olacağız" dedi.
Pakize Mutlu Aydemir, ayrıca Büyükşehir Yasasıyla birlikte daha da gelişen Balıkesir'in ayrılan bütçelerden büyük pay alacağını söyledi.
(YU)

04.02.2013 19:33:29 TSI

Editör: Wan Haber