AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, ilçe ziyaretlerine Çamlıdere ile devam etti.
Çamlıdere ilçe ziyareti programına AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, Ankara İl Özel İdare Genel Sekreteri Adem Ceylan, İl Genel Meclisi Başkan Yardımcısı Ekrem Çiftçi, Alt Yapı Daire Başkanı Salih Tekeli, AK Parti Çamlıdere İlçe Koordinatörü Alaaddin Varol, İl Özel İdare bürokratları, AK Parti Çamlıdere İlçe Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.
İşler, Çamlıdere Belediye Başkanı Hazım Caner Can'ı makamında ziyaret etti. Başkan Can, ilçe ile ilgili talep ve düşüncelerini İşler'e ileterek, Çamlıdere'nin tarihi hakkında düzenlenen fotoğraf sergisini gezdirdi. İlçe başkanlığına birlikte geçen heyet, Pazar esnafının tezgahlarını dolaştı. Çamlıdere Muhtarlar Derneği Başkanı Dursun Kütükçü ve bölge muhtarları ile dernek merkezinde bir araya gelen İşler, muhtarların köyleriyle ilgili taleplerini dinledi.
İşler, Çamlıdere ilçesinin köylerini Ankara-İstanbul otoban yoluna bağlayacak olan yaklaşık 24 kilometrelik bağlantı yolu yapım çalışmaları yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı. Heyete yolun 2013 Haziran döneminde asfaltlama çalışmalarına geçilmesinin planlandığı ve yaz dönemi sonuna doğru hizmete açılacağı bilgisi verildi.
Program kapsamında Avşarlar, Ahatlar, Atça, Müsellim, Kuyubaşı, Dörtkonak, Tokar, Çukurören, Güneyköy, Hatipler ve Osmansin Köyleri ziyaret edilerek, yapımı devam eden parke taşı, içme suyu, kanalizasyon ve dernek hizmet binası çalışmaları yerinde görüldü. Planlama, hizmet ve yapım aşamaları hakkında heyette yer alan yetkililerden gerekli bilgiler alındı.
İşler, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, "Bölge ziyaretlerimize uluslararası komisyon çalışmalarıyla birlikte bulduğumuz her fırsatta devam ediyoruz. Çamlıdere ilçemizde devam eden hizmet çalışmaları ile ilgili son durumu yerinde görmek ve hemşehrilerimizle bir araya gelmek üzere daha önce olduğu gibi şimdi de bölgedeyim. Bu ziyaretler bizi çok mutlu ediyor, bu vesile ile aziz hemşehrilerimizle kucaklaşıyor, hasret gideriyoruz. İnsanımız biliyor ki bu sadece seçme, oy verme, makam değil. İnsanımız kadirşinas, herşeyi biliyor ve görüyor. Ziyaret programım sırasında bunu bir kere daha görmek beni çok mutlu etti. Bu duygu bizi daha bir şevkle hizmet etmeye, yorulmadan, dur durak bilmeden gayrete sevk ediyor. Seçim döneminde hemşehrilerimize vermiş olduğum destek sözünü tahakkuk ettirmeyi Cenab-ı Hak bizlere lütfediyor. Bu vesileyle ilçemizde hizmet eden başta belediye başkanımız Hazım Caner Can'a, İl Özel İdare Genel Sekreterimiz Adem Ceylan ve ekibine bir kere daha teşekkür etmeyi görev kabul ediyorum" dedi.
Çamlıdere Belediye Başkanı Hazım Caner Can ise, "Bölge milletvekilimizin bizleri ziyaret etmesinden ötürü memnuniyetimi özellikle belirtmek isterim. Kendisi sağ olsun her talebimize, tüm ihtiyaçlarımıza adeta seferber olurcasına cevap veriyor, bizleri ve bölgesini unutmuyor. Biz kendisinden ziyadesiyle memnunuz, Allah yar ve yardımcısı olsun" dedi.
(SU-ÖZ-Y)

19.02.2013 11:39:32 TSI

Editör: Wan Haber