AK Parti Kula İlçe Kadın Kolları Başkanı Şükriye Al ve yönetim kurulu üyeleri, Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdürü Ramazan Sümen ve Hacı Ömer Özboyacı Anadolu Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Hüseyin İzci'yi ziyaret ederek fikir alış verişinde bulundu
Ziyaretler hakkında bilgi veren AK Parti Kadın Kolları Başkanı Al, "Bizim okuduğumuz dönemde bu kadar imkan yoktu. Şimdi öğrencilerimiz güzel ortamda eğitim öğretimlerine devam ediyor. Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nin yeni binasının yapımının biran önce tamamlanması için çalışmalar devam ediyor. Okulları ziyaret ederek okul müdürlerimiz ve öğretmenlerimizle karşılıklı fikir alışverişi yapıyoruz" dedi.
Kula Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdürü Ramazan Sümen, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Şükriye Al ve yönetim kurulu üyelerininin yapmış olduğu nezaket ziyaretinden dolayı memnuniyetini ifade etti. Sümen, "Okulumuz üç yıl önce açıldı. 203 öğrencimizle Yunus Emre Anadolu Lisesi hizmet binasında eğitim öğretime devam ediyoruz. Binamazın tamamlanması ile birlikte önümüzdeki eğitim öğretim yılında kendi binamızda hizmet vermeye devam edeceğiz" diye konuştu.
AK Partili kadınlar, Hacı Ömer Özboyacı Anadolu Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Hüseyin İzci'yi de ziyaret etti.
(HY-ERG-Y)

10.01.2013 09:05:50 TSI

Editör: Wan Haber