AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcıları Emre Kahraman, Mevlüt Ağra, Faruk Baysan ve Ali Erdem Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'ı makamında ziyaret ettiler.
AK Partili gençler, Başkan Karabalık'ın kendilerini ağırlamasından duyduğu memnuniyeti ifade ettiler. AK Parti İl Gençlik Kolları olarak hayata geçirmeyi düşündükleri projelerinden söz eden gençler Başkan Karabalık ile istişarede bulundular.
Bu güne kadar gençlik kollarının kendilerine verdiği destek için teşekkür eden Başkan Karabalık, "Yerel yönetimlerin çalışmaları çok önemli. Yerel de başarılı olamayan genelde de başarılı olamaz. Yerel yönetimlerde halkın memnuniyeti hepimizin öncelikli görevidir" dedi.
AK Parti teşkilatlarının diğer teşkilatlardan farklı olduğunu kongre, delege, koltuk seçimleri kavgası yapmak yerine proje üreten, icraat yapan bir parti olduklarını belirten Başkan Karabalık, "AK Parti Gençlik Kollarının 5-10 yıl sonrası elde edecekleri bilgi, birikimi ve tecrübeleri ile yönetime hazır olacaklarını görmekteyim. Gelecekte emsallerinizden farklı, birikimli, kararlı, üreten bireyler olacağınızı düşünüyorum" diye konuştu.
Ziyarette gençlere değişen ve gelişen Kartepe'den söz eden Başkan Karabalık, yönetime geldiklerinden bu yana yapımı biten ve hala yapımı devam eden projeler hakkında da bilgiler verdi. Gençlere Kartepe'nin yeni projeleri hakkında da bilgi veren Başkan Karabalık, "Bizler yerel yöneticiler olarak sizlerle birlikteyiz, bizler projelerimizi sizlere sizlerde halkımıza anlatacaksınız" dedi.
(İÇ-İÇ)

08.02.2013 13:40:03 TSI

Editör: Wan Haber