AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek arasında ilginç bir twitter sohbeti yaşandı. Çelik'in, "CHP'ye kayyum atansın dedim, Başkan 'Ben kayyuma talibim' dedi. Ben de dedim ki, 'Başkan, CHP'den devraldığın Ankara'yı düzelttiğin gibi orayı da düzelteceğinden eminim" sözleri gülüşmelere neden oldu.
İncek'te yaptırılan Melek İpek İlköğretim Okulu'nun Milli Eğitim Bakanlığı'na devredilmesi dolayısıyla düzenlenen tören öncesinde davetliler arasında ilginç diyaloglar yaşandı. Törene katılan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve eşi Esra Şimşek ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve eşi Nevin Gökçek, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı ve eski Bakan Selma Aliye Kavaf, bir masa etrafında toplanarak törenin başlamasını bekledi. Bu sırada Çelik ile Gökçek arasında twitter sohbeti yaşandı. Çelik, geçtiğimiz günlerde twitterda CHP'ye asli görevi olan muhalefete dönene kadar AK Parti'den kayyum atanmasını önerdiğini hatırlatarak, Gökçek'in de kendisine, 'Ben kayyuma talibim' diye cevap verdiğini anlattı. Çelik'in, 'Ben de dedim ki, 'Başkan, CHP'den devraldığın Ankara'yı düzelttiğin gibi orayı da düzelteceğinden eminim' sözleri gülüşmelere neden oldu.
Bu arada Nevin Gökçek'in boynundaki rahatsızlık da sohbet konusu oldu. ASKİ Sosyal Tesisleri'nde düştüğünü ve boynunu incittiğini anlatan Nevin Gökçek, "Boynum başımı taşımıyor. Çok sıkıntım var" dedi. Çelik ise Nevin Gökçek'e, "Allah kimseyi boynu bükük yapmasın" şeklinde espriyle karşılık verdi.
Davetliler, tören öncesinde bir grup öğrencinin bardaklarla sıralara vurarak yaptıkları ilginç müzik gösterisini de alkışlar eşliğinde izledi.
(MD-CC-Y)

11.02.2013 15:15:33 TSI

Editör: Wan Haber