AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Hekimhan Kaymakamı Mesut Çoban'ı ziyaret etti.
AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, ziyarette yaptığı konuşmada, "Hekimhan hiçbir sorun yaşamadan kendi dinamikleriyle var olan, ayakta duran bir ilçemiz. Biz 10 yıllık iktidarımız boyunca Hekimhan'a çok güzel hizmetler yaptık. Bunun en iyi takipçileri siz kaymakamlarımızsınız. Giden kaymakamlarımız Hekimhan'a çok önemli hizmetler verdi. Biz onlara da hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.
Çalık, "Seçilmişler ile atanmışların yol arkadaşlığı çok önemli. Biz seçilmişler olarak sizleri için yapacağımız ne varsa memnuniyetle takipçisi olacağız. Hekimhan genç, dinamik ve çalışkan bir kaymakama sahip. Bu anlamda Hekimhan çok şanslı. İnşallah bu şanslı halini de icraatlere dökeceğine inanıyorum" ifadelerini kullandı.
Çalık, Hekimhan'a yapılan hizmetler hakkında Çoban'a bilgi vererek, "Mehmet Emin Sungur Yüksekokulu için şu an ödenek çıktı. Yarısı Kale Meslek Yüksekokulu'na yarısı da Hekimhan Meslek Yüksekokulu'na gönderilecek. Hekimhan'a yeni bir devlet hastanesi kazandırmak için sürecini başlattık, geçen hafta itibarıyla da ihalesi yapıldı. Müteahhit firmamız önümüzdeki ay temelini atacağına söz verdi" şeklinde konuştu.
Hekimhan'ın içme suyu konusunu da değinen Çalık, "Hekimhan'ın içme suyuyla ilgili çok yakın takibiniz ve takibimiz olması gerekiyor. Yama Dağı'ndan içme suyu getirilmesi konusu Hekimhan'ın çözülmesi gereken en önemli sorunudur. Ben şimdiden yaptığınız bütün hizmetler için teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.
Hekimhan Kaymakamı Mesut Çoban, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "İnşallah görev yapacağımız sürede uyum içinde, sizlerin de desteklerini alarak çalışacağımızı umut ediyorum" dedi.
(BÇ-Y)

11.01.2013 13:26:58 TSI

Editör: Wan Haber