AK Parti Adıyaman Başkanlar toplantısı, yapıldı.
Düzenlenen toplantıya AK Parti Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Av. Halil Fırat, AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Abdullah Dimez ile Kahta, Besni, Gölbaşı, Çelikhan, Tut, Samsat, Sincik ve Gerger İlçe Başkanları ile il yönetim kurulu üyeleri katıldı. AK Partili başkanlar, Adıyaman genelindeki sorunları, il ve ilçeler arasındaki koordinasyon ve ileri vadede yapılması gerekenler hakkında fikir alışverişinde bulundu. Toplantıda bir konuşma yapan AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Abdullah Dimez, "Son yapılan anketlerde AK Parti oy oranı iki puan artarak yüzde 53'ün üzerine çıktı. Bunda elbette hikmetimizin 10 yıla aşkın süredir çalışmasının etkisi olduğu kadar teşkilatımızda çalışmasının etkisi elbette ki küçümsenemez her zaman kinden teşkilat olarak daha diriyiz birlik ve beraberlik içerisindeyiz. Bu yaptığımız toplantılar da bunun en güzel örneğidir. Burada bütün teşkilat olarak grup başkan vekilimiz ve il başkanlığımızın yönetiminde bugün ilçe başkanlığı tarafından ev sahipliği olarak toplantıya geldiğiniz için teşekkür ediyorum" dedi.
Daha sonra bir konuşma yapan AK Parti Adıyaman İl Başkanı Av. Halil Fırat, "Biz her ay genişletilmiş il başkanları toplantısı düzenliyoruz. Burada teşkilat olarak neler yapabiliriz bunu değerlendiriyoruz. Yapmış olduğumuz ilçe başkanları ve yürütme kurulu dahil olmak üzere toplantıda önümüzdeki süreç içerisinde 2014 yılında hem yerel seçimler ve akabinde cumhurbaşkanlık seçimi hem de genel seçimler 2015 yılında olacak. 3 tane seçim yaşayacağız. AK Parti olarak 2012'den bu yana girmiş olduğumuz tüm seçimlerde oyumuzu arttırarak hep birinci parti olduk. Bundan sonraki hedefimiz daha da iyi yerlerde olmak, oy potansiyelimizi daha da yükseltmek ve buradaki ilçe başkanlarımızı hem teşkilat anlamında yapacağı çalışmaları değerlendirmek hem de yapmış olduğumuz çalışmaları sürekli halkımıza anlatmaktır. Tüm Türkiye'de olduğu gibi Adıyaman'da ve ilçelerinde çalışmalarımız olmuştur bunları anlatmamız gerekiyor. Teşkilatımız ile bunları değerlendireceğiz. Grup başkan vekilimiz başta olmak üzere Ahmet Aydın ve tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz" ifadelerinde bulundu.
AK Parti Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın ise yaptığı konuşmada, "İlk günden beri bir hareketliliğin içerisindeyiz kurulduğumuzdan beri 7 tane seçim yaptık. 3 tane yerel seçim 2 tane referandum 3 tanede genel seçimi başarıyla atlatan bir teşkilatız. Tabi biz işi sıkı tutmak zorundayız. Önümüzdeki dönemde 3 tane seçim var. Yapacağımız hazırlıklar bizi 3 seçime götürecek. İşi baştan sıkı tutarsak başarıya da o şekilde ulaşırız. Dolaysıyla biz her an seçim varmışçasına çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Öncelikle yerelden başlıyarak bir kalkınma hamlesi başlattık. Eğer köylerimiz, ilçelerimiz ve il merkezi kalkınırsa tüm illerde bu yapılırsa tüm Türkiye'de bu kalkınmayı görmek mümkün olabilecek. 2002'de yüzde 24 oyla başladık çalıştık, didindik yüzde 50'lelerin üzerine geldik. Türkiye'nin tarihinde böyle bir parti yok. 3 dönem oylarını arttıran parti yok. Biz baştan beri şunu söyledik efendi olmaya değil hizmetkar olmaya talibiz dedik. Her gittiğimiz bir yerde alakayla karşılıyoruz vatandaşın memnuniyetini görüyoruz. Bütün alanlarda vatandaşın memnuniyetini görüyoruz ve daha iyi şeyler yapmak durumundayız. Yaptığımız çok güzel şeyler var ve daha iyi şeyler yapmak durumundayız. Böyle toplantılardan ele alıyoruz. Yaptıkları çalışmalardan dolayı tüm teşkilatımıza teşekkür ediyorum" dedi.
Yapılan konuşmaların ardından toplantıya katılan katılımcılara yemek ikramında bulunuldu.
(CK-AŞ-Y)

20.01.2013 11:32:36 TSI

Editör: Wan Haber