Ak Parti Erciş İlçe Başkan Mürsel Göral ve parti yetkilileri ile birlikte Vanyolu Caddesi üzerinde bulunan Erciş Ziraat Odası Başkanlığı’nı ziyaret eden Arvas’ı, Erciş Ziraat Odası (EZO) Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Çelik karşıladı. Samimi bir ortamda geçen sohbette EZO Başkanı Nihat Çelik, Ak Parti Erciş Belediye Başkan Adayı Abdulahat Arvas’a başarı dileklerini iletti. Ak Parti hükümetinin tarım ve hayvancılığın gelişmesi adına büyük katkılarda bulunduğunu da anlatan Çelik, “Hükümetimiz ve Sayın Bakanımız Mehmet Mehdi Eker Bey bölgemizde tarım ve hayvancılığın gelişmesi adına büyük katkılarda bulunmaktadır. Bu meyanda Erciş Ziraat Odası Başkanı ve Türkiye Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği Genel Başkan Yardımcısı olarak hükümetimizin çiftçi ve üreticilerime sağladığı destek ve katkılarından ötürü bir kez daha teşekkür ediyorum. Sizlerin de seçilmeniz durumunda özellikle ilçemizin kangren haline gelen sıkıntılarına iktidarın desteğini yanınıza alarak çözüm getireceğiniz noktasında hizmet yapacağınıza inancım tamdır. Bu vesile ile seçim çalışmalarınızda sizlere başarılar diliyorum” dedi.


Ak Parti Erciş Belediye Başkan Adayı Abdulahat Arvas ise EZO Başkanı Nihat Çelik’i başarılarından ötürü kutladı. Arvas ayrıca, seçim çalışmaları hakkında Başkan Çelik’i bilgilendirdi. Erciş’in iki medeniyete başkent yaptığını bu manada seçilmeleri durumunda hükümetin desteğini de yanlarına alarak Erciş’i bayındır bir hale getireceklerini belirterek, “İnşallah seçilmemiz durumunda ilçemize tümden çözüm noktasında hizmet edeceğiz. Yapamayacağımız hiçbir hizmet ve projenin sözünü de vermeyeceğiz. Özellikle ilçemizde tarım ve hayvancılığının gelişmesi noktasında da imkanlarımız dahilinde üzerimize düşeni de yerine getiriceğiz” şeklinde konuştu.


Konuşmaların ardından, EZO Başkan Çelik, Erciş Belediye Başkan Adayı Abdulahat Arvas’a çalışmaların yapıldığı bölümleri gezdirdi.

Editör: Wan Haber