Abdullah Aras, beraberindeki Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Yavuz Kuşan, Belediye Meclis Üyesi Nurettin Tolga ve İl Yönetim Kurulu üyesi Abdullah Arvasi ile birlikte vatandaşların sorunlarını dinledi. Yüksek elektrik faturalarından dolayı şikâyetlerini dinleyen Aras, daha önce TEDAŞ ile aynı konu üzerinde bir görüşme yaptığını ve muhtemelen aynı şekilde çözüme kavuşturmak için tekrar görüşme yaparak yanlışlıkların düzeltilmesi ve kolaylık sağlanması için gerekenleri yapacağını söyledi. 


Aras, daha sonra birkaç daireyi ziyaret ederek, sohbet etmenin yanı sıra, TOKİ okuluna giden çocuklarla bir araya gelerek sorunlarının ve isteklerinin olup olmadığını sordu. TOKİ Kevenli İlköğretim Okulu’nda eğitim alan çocuklar, sık sık ısınma sorunu yaşadıklarını, bunun haricinde bir sorun yaşamadıklarını söylemeleri üzerine Aras, bu konuda herhangi bir ihmale asla izin vermeyeceklerini dile getirdi.


Kevenli TOKİ konutlarında oturan kadınlar ise, her evde ortalama 6-7 kişilik nüfusun olduğunu, maddi durumlarının kısıtlı olmasından dolayı ekmek alımında zorlandıklarını, bu yüzden TOKİ konut alanında kadınların ekmek pişirebileceği ortak tandır evlerinin kurulmasını talep etmeleri üzerine, bu isteklerinin çok haklı ve mantıklı bir istek olduğunu dile getiren Aras, konuyu gündemine alacağını söyledi. Sorun ve sıkıntıları dinleyen Aras’a teşekkür eden vatandaşlar, ziyaretlerini sık sık yapmaları temennisinde bulundular.

Editör: Wan Haber