AK Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, "MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kapalı oturumlardaBu ülkede terör biterse AK Parti'nin oyu yüzde 70'e çıkardiyor. Terörden beslenen bir takım partilerin olduğu, hemen bu konuşmada kendisini ele vermiş oluyor. Oysa bir genel başkan 'Yeter ki bir ülkede terör bitsin' diyebilmeli" dedi.
AK Parti Erzurum İl Danışma Meclisi Toplantısı, Palandöken ilçesinde bulunan Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi'nde yapıldı. Toplantıya Sağlık Bakanı Recep Akdağ, AK Parti Erzurum Milletvekilleri Muhyettin Aksak ve Adnan Yılmaz, Koordinatör Milletvekili Ahmet Kocabey, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, İl Başkanı Murat Kılış, merkez ve ilçe belediye başkanları ile çok sayıda partili katıldı.
Toplantıda konuşan AK Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, terör sorununa değindi ve MHP lideri Bahçeli'yi eleştirdi. Aksak, "Ben inanıyorum ki; diğer siyasi partilerin, MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'nin de belirttiği gibi korktukları başlarına gelecektir. Kapalı oturumlardaBu ülkede terör biterse AK Partinin oyu yüzde 70'e çıkardiyor. Terörden beslenen bir takım partilerin olduğu, hemen bu konuşmada kendisini ele vermiş oluyor. Oysa bir genel başkanYeter ki bir ülkede terör bitsindiyebilmeli. Kimin yüzde 70, kimin yüzde 80 alacağını önemsemeden bu cömertliği ortaya koyması lazımdı. Hepimizin bildiği gibi, o kapalı oturumda asıl niyetlerinin ne olduğunu bu cümleyle ortaya koymuş oldular. Evet, inşallah bu ülkede terör bitecektir. Ama Devlet Bahçeli'nin bu ifadesi, bizim yükümüzü daha da artırmıştır arkadaşlar. Bu ifadeden sonra Türkiye genelinde biz artık yüzde 70 almak mecburiyetindeyiz. Sayın Bahçeli'nin sözünü yere düşürmeyelim" diye konuştu.
(AA-AA-OK-Y)

19.01.2013 17:13:11 TSI

Editör: Wan Haber