İl Başkanı Abdullah Aras, yaptığı açıklamada, 8 Şubat Cumartesi günü iki günlük ziyaret programı kapsamında Van’a gelecek olan AK Partili 40 Milletvekili ve beraberindeki Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcılarının  Van ve bazı ilçelerinde vatandaşları, sivil toplum örgütlerini ve esnafları ziyaret edeceğini kaydererek, bu ziyaret programı ile birlikte AK Partinin ve Hükümetin Van halkının ne derece önemsediğinin bir kez daha anlaşılacağınıbelirterek, bu anlamlı ziyaretten son derece mutlu olduklarını ve heyecan duyduklarını söyledi. 

Van’a gelecek olan AK Parti Milletvekilerinden bazılarının isimlerinin ise Nurettin Nebati, Gönül Bekin Şahkulubey, Ahmet Salih Dal, Sıtkı Güvenç, Tülay Selamoğlu, Nurdan Şanlı, Ziver Özdemir, Eşref Taş, Nurcan Dalbudak, Sevde Beyazıt Kaçar, Ülker Güzel, Ayşe Türkmenoğlu, Fatoş Gürkan, Tülay Kaynarca, Gökçan Özdoğan Enç, Tülay Babuşçu, Öznur Çalık, İbrahim Korkmaz, Mehmet Kerim Yıldız,  Ekrem Çelebi, Cuma İçten, Mustafa Baloğlu, Yusuf Başer, Salih Fırat ve Ali Aydınoğlu olduğunu kaydeden Aras, ziyarete ayrıca AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcıları Filiz Kozan, Meryem Göka, Z. Füsun Kümet ve Jülide Sarıeroğlu İle Birlikte 6. Bölge Uzmanı Selim Altuntaş’ın Katılacağı bilgisini verdi.

İl Başkanı Aras, Van Milletvekilleri Burhan Kayatürk, Fatih Çiftçi, Mustafa Bilici ve Gülşen Orhan, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Gülaçar, İl ve İlçe Teşkilatları ile birlikte misafir milletvekilleriyle gruplar halinde esnafları, sivil toplum öğütlerini ve evleri ziyaret edeceklerini söyledi. 

Editör: Wan Haber