AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, kuruluşundan bugüne kadar AK Parti'de görev yapan kurucu ve mevcut ilçe başkanları ile birlik ve beraberlik yemeğinde biraraya geldi.
Fevzi'nin Yeri'nde düzenlenen yemekte AK Partililer birlik ve beraberlik mesajı verdi. AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, kuruluşundan bugüne kadar AK Parti'de görev yapan ve yapmakta olan kurucu ilçe ve mevcut ilçe başkanlarıyla biraraya geldiklerini belirterek, "AK Parti'ye hizmet eden, siyasetin asıl yükünü çeken hizmet erleriyle biraraya geldik. Bu birliktelikte ilçe başkanlarımızın hem tecrübelerinden istifade etmek, hem de yaşadıkları dönemdeki siyasetin meşakketli yollarını yad etmek istedik. 'Siyasette ahde vefa yoktur' deyiminin doğru olmadığını göstermek ve siyasetin insan öğütme mekanizması değil, tam tersi siyasetin malzemesinin insan olduğunu insanı kazanmak gerektiğini vurgulamak için biraraya geldik. Bütün arkadaşlarımız davetimize katıldı. Biz onların her zaman yanında olacağız, arkadaşlarımızın engin tecrübelerinden her zaman istifade edeceğiz" dedi.
Yemeğe katılanlar böyle bir yemekte kendilerini unutmayarak bir araya getiren İl Başkanı Fuat Köktaş'a teşekkür ettiler.
(MAY-ÖK-Y)

20.01.2013 18:19:44 TSI

Editör: Wan Haber