WanHaber.com - Haber Merkezi

AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu öncülüğündeki AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk, Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftci, Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe, milletvekili adayları ve tüm teşkilat birimleri; Hacıbekir, Karşıyaka, Bostaniçi, Yalım Erez ve Yeni Mahalleye ziyaret düzenledi. Yaklaşık bin kişilik ekiple Hal Kavşağı üzerinden Doğu Caddesi ile Karşıyaka ve Yeni mahallelerde vatandaşlarla bayramlaşan AK Parti heyeti, mahalle sakinlerinin bayramını kutlayarak, 19 Haziran Salı günü Van’a gelmesi planlanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Beşyol Meydanı’nda gerçekleştireceği mitingine davet ettiler. 

3-20180616145022.jpg

'BİR İLKİ BAŞARDIK, SICAK KARŞILANDIK'
Programın ardından açıklamalarda bulunan AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, AK Parti Van teşkilatının böylesi bir organizasyon ile bir ilke imza attığını vurguladı. Başkan Türkmenoğlu, ‘‘Ramazan Bayramı’nın ilk gününde il, ilçe, kadın, gençlik, ana kademe ve tüm dava arkadaşlarımızla yaklaşık bin kişi ile Hacıbekir Mahallemizi ziyaret ettik. Esnaflarımızla, vatandaşlarımızla kucaklaşarak bayramlarını kutladık. Mahallelerimizde özlem vardı, çok sıcak bir karşılama gördük. Yaklaşan 24 Haziran seçimleri için çalışmalarımız aralıksız devam edecektir’’ dedi. 

6-380.jpg

'YÜZLERCE GENCİMİZLE SAHADAYIZ!'
AK Parti Van İl Gençlik Kolları Başkanı Kadir Özbilge, erken seçim kararının akabinde saha çalışmalarına başladıklarını ve sürdürdüklerini söyledi. İlk günden beri Süphan, Hacıbekir, Bostaniçi, Yalımerez, Yeni Mahalle, Akköprü, Şabaniye gibi mahallelerde yoğunlaştıklarını belirten Özbilge, altı yüz kişi ile sahada çalıştıklarını söyledi. Özbilge "Bizler çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacaz dedik ve sözümüzü tuttuk. Bize bu mahallelere giremezsiniz diyenlere en güzel cevabı halkımızla kucaklaşarak, özlem gidererek verdik. Bize göre kentte dengeler değişti, merkezinden kırsalına kadar herkes Sayın Erdoğan ve milletvekili adaylarımıza müthiş bir teveccüh gösteriyor. AK Parti tarihinde bir ilki gerçekleştireceğiz ve sandıklardan farklı zaferlerle çıkacağız. Ben ilk günden beri sahada olan başta gençlik kolları üyelerimiz olmak üzere Kadın Kolları ve İl Teşkilatımıza da teşekkür ediyor, çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğimizi belirtmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

4-849.jpg

5-651.jpg

3-20180616144809.jpg

4-850.jpg

7-158.jpg

Editör: Wan Haber