AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı, Şanlıurfa Ticaret Borsasını ziyaret etti.
AK Parti il yönetimini; Şanlıurfa Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mehmet Emin Aydın, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri karşıladı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Kaya, AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez ve beraberindekilere teşekkür etti. Borsanın çalışmaları hakkında bilgi veren Kaya, Şanlıurfa'nın gelişebilmesi ve kalkınması için çalıştıklarını söyledi. Borsa olarak birçok projelerinin olduğunu kaydeden Kaya, bu çerçevede milletvekilleri ve AK Parti İl Başkanı ile sürekli istişare ettiklerini belirtti.
Çalışmaları birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Kaya, "İlimizin gelişebilmesi için milletvekillerimiz ve değerli il başkanımızla sürekli görüş alışverişinde bulunuyoruz. Sayın valimiz de çalışmalarımızda bizi yalnız bırakmıyor. Birlik ve beraberlikten rahmet doğar. Çalışmalarımızda bizi destekledikleri için Sayın Bakanımız Faruk Çelik, Sayın Valimiz Celalettin Güvenç'e, vekillerimize ve sayın il başkanımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.
AK Parti İl Başkan Yardımcısı Emin Demirkol, yönetim kurulu üyeleri; Ömer Avcı, Süleyman Uçmanoğlu ve Metin Çadırcı ile birlikte Şanlıurfa Ticaret Borsasını ziyaret eden İl Başkanı Yusuf Eğilmez ise, kendilerini ağırladıkları için Başkan Kaya'ya teşekkür etti. AK Parti Şanlıurfa İl Teşkilatı Sosyal İşler Başkanlığı'nın faaliyetleri çerçevesinde STK'ları ziyaret ettiklerini aktaran Eğilmez, "Şanlıurfa için çalışıyoruz. Borsa başkanımız bize projeleri hakkında bilgiler verdi" dedi.
(RÇ-SO-Y)

06.02.2013 16:45:24 TSI

Editör: Wan Haber