AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı Muhtarları Ziyaret Komisyonu üyeleri, Akşemsettin ve Akbayır mahallelerini ziyaret etti.
AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı İsa Kızıldemir, İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Muhtar Komisyon Başkanı İsmail Güneş, il yönetiminden Fevzi Demirkol, Belediye Meclis üyeleri Hümeyit Bilbay ve Mehmet Polat'tan oluşan heyet, Akşemsettin Mahallesi Muhtarı Mehmet Karatoprak ve Akpınar Mahallesi Muhtarı İsa Ay'ı ziyaret etti. Şanlıurfa'ya hizmet için çalıştıklarını, bu anlamda muhtar komisyonu çalışmaları çerçevesinde muhtarları ziyaret ettiklerini belirten Teşkilat Başkanı İsa Kızıldemir, "Önce Allah rızası ve halkımızın hizmetkarı olduğunu her halükarda dile getiren, gecesini gündüzüne katan, insanlık için çalışan, emeğe saygılı, sözünde duran, vefakar Başbakanımıza layık olabilmek için çalışıyoruz. AK Parti İl Başkanlığı olarak kurduğumuz komisyonlardan biri de muhtarlar komisyonudur. Muhtar komisyon üyeleri olarak haftada 2 muhtarımızı ziyaret ediyoruz. Ziyaretimiz esnasında muhtarlardan mahallenin sorunlarını, halkın taleplerini not alıp ilgili yerlere iletiyoruz. 2009 yılından beri sürdürdüğümüz muhtar ziyaretlerimiz programımız sayesinde çok verimli ve sıcak ilişkiler geliştirdik. 3 Haziran 2012 tarihinde büyük kongremizden dolayı ara verdiğimiz muhtar ziyaretlerimiz yeniden başladık. İl Yönetim Kurulu Üyemiz ve Muhtar Komisyon Başkanı İsmail Güneş Başkanlığı'nda il yönetiminden, İl Genel Meclis üyelerinden, Belediye Meclis üyelerinden, Gençlik Kolları'ndan arkadaşlarla her çarşamba günü muhtarlarımızı ziyaret ediyoruz. Ülkemizi, şehrimizi seviyoruz. Hizmette yola devam ediyoruz" dedi.
Muhtarları Ziyaret Komisyonu Başkanı İsmail Güneş, "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın felsefesi çerçevesinde insan odaklı olan partimiz bu anlamda muhtarlarımızı yerinde ziyaret edip, mahallelerin sorunlarını not alıp partimiz nezdinde sorunların çözümü noktasında çalışmalar yapıyoruz" diye konuştu.
Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Akşemsettin Mahallesi Muhtarı Mehmet Karatoprak ise, "AK Parti sürekli bizi ziyaret eder. Sıkıntılarımız ve sorunlarımızı kendilerine ilettik. Sorunlarımızın çözümü noktasında daime yanımızda oldular. Kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.
AK Parti'nin sorunlarına daima duyarlı olduklarını belirten Akpınar Mahallesi Muhtarı İsa Ay da, "AK Parti'nin bizi ziyaret etmesi bizi memnun etti. Önceden bizi ziyaret etmişlerdi. Sorunlarımızı ilettik kendilerine" dedi.
(MUD-Y)

02.01.2013 17:46:21 TSI

Editör: Wan Haber