AK Parti Tekirdağ Merkez İlçe Başkanlığı Merkeze bağlı Mahalle Muhtarlıkları ile taksi duraklarına ziyaret programı düzenledi. Programa katılan AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ziyaeddin Akbulut 'Büyükşehir' konusunda bilgiler verdi.
Merkeze bağlı Mahalle Muhtarlıkları ve Taksi Durakları ziyaretine AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ziyaeddin Akbulut'un yanı sıra Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca, Halkla İlişkilerden Sorumlu Birim Başkanı Nihal Köşdere, İl Yöneticileri, İlçe yöneticileri Abdurrahman Baydemir, Hamit Orhan ile kadın ve gençlik kolları yöneticileri ve Mahalle Başkan ve yöneticileri katıldı.
Ziyaret kapsamında Tekirdağ Merkeze bağlı 10 mahalle muhtarlığı ziyaret edilerek muhtarlara Büyükşehir statüsü ile ilgili bilgiler verildi. AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ziyaeddin Akbulut, muhtarları dinleyerek sorunlarını not aldı.
AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ziyaeddin Akbulut, Büyükşehir statüsünü anlatmak için partilerinin yoğun bir tempoya girdiğini belirterek, "Vatandaşlarımıza Büyükşehirin nimetlerini anlatmak, Tekirdağ için nasıl bir öneme sahip olduğunu aktarmak gerekiyor. Parti teşkilatlarımızla birlikte biz vekiller de konu hakkında muhtarlarımızı, sivil toplum kuruluşlarımızı, vatandaşlarımızı bilgilendirmeye çalışıyoruz" dedi.
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca ise, önceki ay 55 köyü ziyaret ederek köy muhtarları ve köy sakinlerine Büyükşehiri anlattıklarını vurgulayarak, "Merkeze bağlı mahallelerimizde muhtarlarımızın hem hal ve hatırlarını sormak hem de onlara Büyükşehiri anlatmak için program düzenledik. Daha önce de İl Başkanlığımızda köy muhtarlarımıza bir bilgilendirme toplantısı yapmıştık. Yönetici arkadaşlarımızla beraber yelpazeyi genişleterek sivil toplum kuruluşları ve meslek kuruluşlarını ziyaret programına alıp Büyükşehir statüsünü anlatacağız" diye konuştu.

31.01.2013 11:20:40 TSI

Editör: Wan Haber