AK Parti Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı, Tanıtım ve Medya Başkanı İbrahim Toru, basın kuruluşlarını ziyaret ederek, "Şanlıurfa'ya yaptıkları hizmetten dolayı basın temsilcilerimize AK Parti olarak teşekkür ediyorum" dedi.
Basın kuruluşlarını ziyaret eden AK Parti Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı, Tanıtım ve Medya Başkanı İbrahim Toru ve yardımcısı Şaban Kılıç, basın kuruluşlarıyla görüşerek basın ile iletişimin önemi ve basın kuruluşlarının ağır sorumlulukları hakkında görüş alışverişinde bulundu.
Sembol Gazetesi sahibi Ahmet Akarslan ile görüşen Toru, daha sonra Güneydoğu TV'ye geçerek, Ömer Kapaklı ve Mehmet Ali Kapaklı ile görüştü.
Son olarak Güneydoğu Gazetesi sahibi ve GAP Gazeteciler Başkanı Kemal Kapaklı'yı ziyaret eden Toru, "Bugünkü ziyaretimizi, AK Parti Tanıtım Medya Başkanlığı olarak gerçekleştiriyoruz. Güneydoğu TV, Güneydoğu Gazetesi ve Sembol Gazetesini ziyaret ettik. Şanlıurfa'ya yaptıkları hizmetten dolayı AK Parti olarak kendilerine teşekkür ediyorum. Dünden beri yaptığımız ziyaretlerde hem yerel basınımız hem de ulusal basınımızın temsilcileri Şanlıurfa'da yaşadıkları sorunlarını dile getirdiler. Kendileriyle hasbihal olarak, sohbet olarak ve aynı camiadan olmamız hasebiyle sorunları konuştuk. Kendi adıma ve AK Parti adına tüm basın mensuplarına teşekkür ediyorum" dedi.
(MUD-SO-Y)

08.01.2013 16:11:29 TSI

Editör: Wan Haber