AK Parti Çorum Merkez İlçe Başkanlığı yöneticileri, "gidilmeyen yer bizim değildir" sloganıyla ile başlattıkları parti çalışmaları kapsamında köy ziyaretlerinde bulundu.
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse başkanlığında yapılan ziyaretlerde AK Parti Çorum Milletvekili Murat Yıldırım, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Eker, AK Parti İl Genel Meclisi Grup Başkanvekili Nurettin Karaca, Muhtarlar Dernek Başkanı Celal Taşdelen hazır bulundu. Köy ziyaretlerinde muhtarlarla bir araya gelen AK Parti yöneticileri, kırsal kesimde yaşayan insanların sorunlarını masaya yatırdı.
AK Parti Merkez İl Başkanı Mustafa Köse, milletin emanetine sahip çıktıklarını belirterek, bu emanete hiçbir zaman hıyanet etmeyeceklerini söyledi. AK Parti'nin milletten aldığı destekle devrim niteliğinde çalışmalara imza attığını vurgulayan Köse, yapılan hizmetlerin bunun bir göstergesi olduğunu ifade etti.
Ziyaretlerle köylere yapılan hizmetleri yerinde varsa sorunların çözümü noktasında istişare de bulunduklarını dile getiren Köse, tespit edilen sorunların ilgili kurumlarla irtibata geçilerek çözüme kavuşturulacağını ifade etti.
AK Parti Milletvekili Murat Yıldırım ise, muhtarların her zaman yanında olduklarını belirterek, köylerin daha güzel yaşanabilir bir çevreye kavuşturmak için çalıştıklarını söyledi.
Türkiye'nin bölgesinde lider konumuna geldiğini ve bölgede Türkiye'nin fikri alınmadan hiç bir şey yapılmadığını ileri süren Yıldırım, "Ülkemizin şu an bir tek PKK ve terör sorunu kaldığını, bunu çözmek içinde devletin bütün kademelerinin ortak hareket ettiğini, bütün ülke olarak ele ele verip bu terör belasını çözeceğiz.. Terör belasının üstesinden geldiğimiz takdirde Türkiye'nin, daha aydınlık olacak" dedi.
(MMY-BÖ)

28.01.2013 17:47:56 TSI

Editör: Wan Haber